Prva dva od planiranih tri dana turnira završeni su i podijeljena su priznanja najboljim ekipama na 6.Božićnom turniru Nogometne škole Općine Mala Subotica. Subota 16.12.na rasporedu su bili Limači U10 te je na turniru igralo 12 ekipa među kojima i dvije momčadi NŠ Općine Mala Subotica

Prvo mjesto osvojila je ekipa NŠ “Zelenko/Dinamo”. Drugo mjesto osvojila je ekipa NŠ “For”.  NŠ Nogometaš 13 osvojio je 3.mjesto.

Drugog dana u nedjelju 17.12 na rasporedu od jutra bili su Mlađi Pioniri U12 gdje je bilo prijavljenih 10 ekipa od toga dvije ekipe NŠ Općina Mala Subotica, 2006.i 2005. godište.

U utakmici za treće mjesto ekipa iz Koprivnice Starigrad bila je bolja od Svetog Juraja na Bregu dok je finale pripalo ekipi NŠ Rudara iz Murskog Središća a drugo mjesto ekipi NK Varaždina.

Poslijepodne u nedjelju šećer dolazi na kraju,a to su bile ekipe Početnika U8. Skoro pa puna dvorana bila je svjedokom lijepih utakmica te trudu svake ekipe da pokuša osvojiti mjesto na postolju. Prijavljene su bile 9 ekipa od toga dvije dvije ekipe NŠ Općina Mala Subotica od kojih je jedna ekipa bila sastavljena od ženskih polaznica. Djevojčicama je ovo bio prvi turnir protiv muških vršnjaka te su se pokazale kao tvrdi orah protivnicima te iz dvije utakmice izlaze kao neporažene ali opet dovoljno samo za 4.mjesto u skupini sa dva remija i dva poraza.

Pehare i medalje podijelili su načelnik Općine Mala Subotica g. Škvorc Valentino i zamjenik načelnika g. Lacković Mladen.

Turnir se nastavlja 26.prosinca 2017. u kategorijama U14 i U16.

Glavni pokrovitelji 6. Božićnog turnira bili su Općina Mala Subotica i O.Š Tomaša Goričanca. Posebna zahvala ide roditeljima polaznika Nogometne škole koji su odradili ovaj turnir.