01.06.2013.
Aktivnosti u vrtiću

Vrtićki olimpijci kod načelnika

U utorak, 28.svibnja 2013.godine, djeca dječjeg vrtića «Potočnica» sa svojim tetama posjetila su načelnika Vladimira Domjanića povodom sudjelovanja na 12.Olimpijskom festivalu dječjih vrtića održanom 9.svibnja u čakovcu. Djeca su predstavila svoje discipline u kojima su sudjelovala, a osvajači medalja iznijeli su svoje plasmane. Tako je u disciplini «bacanja loptica» srebrnu medalju osvojio Marino Bartolić, u disciplini «skok udalj» brončanu medalju osvojila je Asja Mujezinović dok u nogometu brončanu medalju osvojile su curice vođene trenericom Dejanom Balog: Ela Grašić, Stella Ovčar, Mila Živčec , Sara Dodlek, Tia Križaić, Ema Švenda, Ela Janković, Ena Jančec, Karolina Kranjčec i Daria Petković.
Za organizaciju i pripremu za sudjelovanje na olimpijadi zaslužne su tete: Marija Molnar, Vesna Dodlek, Miljenka Grašić, Rosana Markač, Dejana Balog, Tanja Polanec i Anita Brnadić. Načelnik ih je sve skupa počastio sladoledom i slatkišima, a osvajače medalja i dodatnim poklonom. Na kraju posjeta svi su zajedno veselo zapjevali.

02.06.2011.
Posljednje novosti

Vrtički olimpijci kod načelnika

U utorak, 31. svibnja, djeca dječjeg vrtića «Potočnica» sa svojim tetama posjetila su načelnika V. Domjanića povodom sudjelovanja na 10. olimpijskom festivalu dječjih vrtića održanom 12. svibnja u čakovcu. Djeca su predstavila svoje discipline u kojima su sudjelovala, a s velikim ponosom Petar Vlašić, kapetan nogometne ekipe koja je osvojila zlatnu medalju i pehar, predstavio je svoje igrače: Toni Horvat, Ivan Goričanec, Matija Puklek, Karlo Puklek, Lovro Strnad, Samuel Taradi, Luka Šegović, Leon Žvorc i Patrik Šoštrarić.

(više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast