NŠ "Sveti Martin" i ove je godine na 1.svibnja organizirala turnir za mlađe kategorije. NŠ "Spartak" nastupila je s ekipom početnika i ekipom limača. Na turniru se ove godine pojavilo ipak manje sudionika nego prijašnjih godina, no to nije umanjilo kvalitetu samog turnira. Bilo je dobrih igrača, ekipa i jako dobrog nogometa.
U kategoriji početnika do finala su očekivano došle ponajbolje ekipe u toj kategoriji – NK "Sloga" i NŠ "Spartak". Nakon pobjeda protiv varaždinske "Slobode" 3-1, "Rudara" 2-0 te "Sv.Martina" 1-0, naši su početnici u finalu ipak morali prinati nadmoć protivnika i čestitati NK "Sloga" na pobjedi od 3-0 te puno kvalitetnijoj igri u tom finalu. No ipak, i 2. je mjesto još jedan lijepi uspjeh koji su naši najmlađi polučili i dodali još jedan uspjeh u riznicu lijepih rezultata s turnira.
Limači pak su, konačno došli do kraja jednog turnira i osvojili ga. često su bili blizu, uvijek je neka sitnica nedostajala za 1.mjesto, što ovaj put nije bio slučaj. Iako se za turnir prijavilo samo 4 momčadi, uspjeh zbog toga nije ništa manje vrijedan. Sve ekipe su bile stavljene u jednu grupu, međusobno razigrale svaka sa svakom i ekipa koja je skupila najviše bodova je osvojila 1.mjesto. To su ovaj put bili naši igrači. Pobjeda je ostvarena potiv "Sv.Martina" 1-0 te varaždinske "Slobode" 3-1, a protiv "Sloge" je završilo 0-0, što je bilo dostatno za osvajanje turnira. Svim igračima i trenerima početnika i limača iskrene čestitke.
Turnir je odigran po iznimno teškom i sparnom vremenu, no kao i obično dobro organiziran, skupilo se dosta ljudi, roditelji naše djece su u velikom broju došli podržati naše ekipe te je sve u svemu to bila jedna lijepa manifestacija, pogotovo nama koji smo se opet vratili kući s osvojenim nagradama.

Za početnike su igrali:Vlašić, Horvat T., Kovačić, Lukman, Herman, Taradi S., Đurkin, Mendelski, Obadić, Juras, Vlah, Blažona Jo..
Za limače su nastupili: Martan, Herman, Slaviček, Škvorc J., Jančec D., Jančec M., Dominić, Mendelski, Obadić, Hrgović, Taradi R., Horvat L., Blažona Ja.
Ekipe su vodili treneri Tomislav Podgorelec i Marinko Juras.