Na malonogometnom turniru u Štrigovi u organizaciji N.Š.Sveti Martin, Nogometna škola „Spartak“ prijavila je pet ekipa koje su sve polučile odlične rezultate te smo osvojili četiri pehara. Početnici i Limači ove su subote sudjelovali na memorijalanom turniru "Patrik čurin 2012." u Štrigovi, u organizaciji NŠ "Sveti Martin". I ne da su samo sudjelovali, nego su ostvarili i izvrstan rezultat.

 

 

 

Početnici su svojoj kolekciji osvojenih nagrada dodali još jednu, suvereno su osvojili turnir i dokazali još jednom svoju premoć u toj kategoriji. Kroz cijeli turnir su pokazali najviše i zasluženo osvojili 1. mjesto. Turnir su započeli utakmicom protiv "Međimurja 2" i golovima Mendelskog i Obadića dobili 2-0. Možda i svoju najbolju utakmicu odigrali su protiv "Varaždina" kada su uvjerljivo dobili 4-0, uz dva gola Lukmana te po jedan gol Mendelskog i Obadića. Tom smo pobjedom osigurali prolaz i neshvatljivo se opustili u trećoj utakmici, što su iskoristili igrači "Slobode" Varaždin te nas glatko dobili 3-0. Uzdrmani tim porazom posložili smo svoje redove te ostvarili još tri pobjede za konačni pobjedu. Prvo smo golom Obadića dobili slovensku ekipu "Komenda" 1-0, zatim NŠ "Zelenko" 5-1(Obadić 3, Herman, Mendelski) te u finalu vječitog suparnika NŠ "Sloga" iz čakovca 2-0. Strijelci su bili Mendelski, te Nikola Obadić koji je sa 7 golova bio i najbolji strijelac turnira.

Za Početnike su nastupili : Vlašić, Horvat, Kovačić, Sirc, Lukman, Herman, Šoštarić, Mendelski, Obadić, Đurkin, Juras i Vlah.(trener:Podgorelec T.)

Limači su se nadmetali u poslijepodnevnim satima. S obzirom na velik broj igrača koje imamo u ekipi prijavili smo dvije ekipe – "Spartak 1" i "Spartak 2". Iako su obje ekipe prikazale odličan nogomet, ekipa "Spartak 1" je ostvarila bolji rezultat, osvojivši 3.mjesto, dok je ekipa "Spartak 2" turnir završila natjecanjem po skupinama. Kad na kraju pogledamo konačni redoslijed, i dok vidimo da su ispred nas bile samo ekipe NŠ "Varaždin" te NŠ "Međimurje", tada možemo biti izuzetno zadovoljni i ponosni na sve igrače, te na njihov učinak i prezentacije kojima su nas počastili na turniru.

Rezultati:
Spartak 1 – Komenda 3-1 (Jančec M, Mendelski, Dominić)
Spartak 1 – Sveti Martin 2 4-0 ( Dominić 2, Mendelski 2)
Spartak 1 – Međimurje 2 2-0 (Mendelski, Jančec M)
Spartak 1 – Međimurje 1 0-2
Spartak 1 – Sveti Martin 1 2-1 (Mendelski 2)
Spartak 1 – Međimurje 2 3-0 (Jančec D, Mendelski 2)

Strijelci : Mendelski 8, Dominić 3, Jančec M 2, Jančec D.
Spartak 1: Martan, Jančec D, Jančec M, Mendelski, Dominić, Mendelski, Škvorc J, Horvat L.

Spartak 2 – Zelenko 0-2
Spartak 2 – Međimurje 1 0-5
Spartak 2 – Sloga 0-0

Spartak 2 : Držanić, Herman, Sirc, Obadić, Slaviček, Škvorc R, Kovačić, Hrgović, Lukman.

Obje ekipe vodili su treneri Tomislav Podgorelec i Marinko Juras.

SVIM POčETNICIMA I LIMAčIMA ISKRENE čESTITKE!!!