Velik uspjeh Nogometne škole “Spartak” minulog vikenda. Nakon finalnog razigravanja, imamo prvake Međimurja u dvije kategorije -Limači(U-10) te Mlađi pioniri(U-12).

Mlađi pioniri završnu su utakmicu odigrali u subotu prijepodne u Dunjkovcu, protiv domaćeg “Međimurca”(prvaka skupine B Mlađih pionira). U prvom dijelu gledali smo podjednaku utakmicu, iako smo susret otvorili odlično, pogotkom Dine Jančeca već u 1.minuti. Naši su igrači imali više loptu u nogama, no bez prilika, tek nekoliko udaraca izdaleka. S druge strane i domaći su priprijetili iz dva opasna protunapada. No, to je od domaćina bilo sve. U drugom su dijelu gotovo nestali s terena, i samo je nespretnost naših napadača kumovala tome da do vrha ne napunimo domaću mrežu. Imali smo nekoliko vrlo izglednih prilika, ali ih nismo pretvorili u pogodak. No ipak, jednu tečnu i lijepu akciju nekoliko igrača, završio je prekrasnim udarcem s 20-ak metara Dino Jančec u 46.minuti te postigao pogodak za konačnih 0-2. Ovim susretom završila je sezona 2014./2015. za Mlađe pionire koju su osvojili naši igrači zbog čega im od srca čestitamo.

 Kroz sezonu su za momčad MLAĐIH PIONIRA igrali: Jan Martan, Antonio Držanić, Dani Kolarić, Karlo Lukman, Neven Cirkvenčić, Dino Jančec, Aleksandar Mihov, Mihael Jančec, Nikola Obadić, Matija Herman, Dario Kovačić, Rafael Taradi, Leonard Horvat, Juraj Škvorc, Mateo Fuler, Eli Hrgović, Tomislav Ciglar i Fran Slaviček. Treneri:Tomislav Podgorelec/Stjepan Makar/Danijel Makar.

Limači su i treću godinu zaredom osvojili naslov prvaka. Svaka čast. Kako su suvereno odigrali cijelu sezonu, bez poraza, tako su ju i u velikom stilu i završili. U razigravanju za prvaka potpuno su nadvisili vječitog rivala, čakovečku “Slogu” s 5-1. Od samog je početka susreta bila vidljiva odlučnost naših igrača da dođu do pobjede i osvoje pehar za prvaka, pa je tako i izgledao odnos snaga na terenu. Gosti su bili podređeni tijekom čitavog susreta, iako su u nekoliko navrata krajem prvog dijela pokušali utakmicu vratiti u neizvjesnost. No, to se događalo kad smo već vodili 2-0, golovima Matije Taradija i Nikole Obadića. Drugi dio susreta označava potpuna dominacija naših igrača, još dva gola Nikole Obadića i gol Roka Jurasa za 5-0. I kad se već čekao krajnji sučev zvižduk, i kad je sve već bilo spremno za veliko slavlje, gosti koriste opuštenost naše obrane i postižu počasni gol za krajnjih 5-1. Svim igračima i treneru čestitke za ovaj veliki uspjeh!

Limači: Samuel Taradi, Filip Baksa, Toni Horvat, Bruno Vlah, Karlo Kovačić, Deni Švenda, Karlo Lukman, Aleksandar Mihov, Nikola Obadić, Matija Taradi, Matija Herman, Leon Đurkin, Patrik Šoštarić, Roko Juras, Petar Gazdek, Matija Kramar – trener:Tomislav Podgorelec.