Zadnja dva vikenda u siječnju su za nas bila prava karate poslastica što se tiče medalja i druženja naših članova. U subotu 18. i nedjelju 19. siječnja sudjelovali smo na nikad jačem međunarodnom natjecanju Grand Prixu Croatia u Samoboru i osvojili četiri izuzetno vrijedne medalje. Na natjecanju je sudjelovalo 1663 natjecatelja što je mnogo više od bilo kojeg turnira koji smo do sad pohodili, od tog broja 1193 natjecatelja je bilo iz BiH, Italije, Slovenije, Makedonije, Srbije, Slovačke, Mađarske, Crne Gore, Izraela, Bugarske, Danske, Latvie, Grčke, Češke, Njemačke i Poljske. U toj jakoj konkurenciji drugog dana natjecanja osvojili smo dva srebra i dvije bronce. Naši dečki u kategoriji učenika Mihael Sirc i Dominik Murković bili su srebrni pobijedivši u 5 borbi natjecatelje iz više zemalja. U samom finalu Dominik je tijesno izgubio od natjecatelja iz Makedonije rezultatom 1:0, a Mihael od natjecatelja iz Makedonije 0:0 na sudačko proglašavanje. Mlađa kadetkinja Maria Murković i učenica Antonia Ružić bile su brončane pobijedivši po 4 teške borbe i izgubivši po jednu od finalistica. Sara Novak je također u učenicama sudjelovala u borbama te naš reprezentativac Filip Novak u kadetima, ali se nisu uspjeli izboriti za odličje. Medalje na tako jakom turniru svrstavaju nas uz bok najjačim europskim klubovima. Natjecatelje je pratio trener Tomislav Magdalenić.

Filip Novak je sudjelovao od 20. do 26. siječnja na pripremama Hrvatske kadetske, juniorske i U21 reprezentacije u Daruvaru. Te pripreme su zadnje u sklopu obuke za Europsko prvenstvo koje će se održati u Portugalu početkom veljače na kojem će po prvi put nastupiti jedan naš član.

Naši su natjecatelji sudjelovali i na Grand Prixu Međimurja u Čakovcu gdje se natjecalo 220 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske te osvojili brojne medalje u sklopu priprema za državno prvenstvo mlađih dobnih kategorija u ožujku. Zlata su osvojili Dominik Murković, Ema Marčec, Mihael Sirc i Maria Murković. Srebra su izborile Antonia Ružić i Nika Žerjav u dvije kategorije. Do bronce su došli Boro Jurčec, Patrick Vargek i Matija Meglić. Hugo Jurčec je po prvi put nastupio u mlađim kadetima i nije uspio osvojiti medalju. Natjecatelje su pratili Nikola Jankaš i Darko Novak.