08.03.2013.
Posljednje novosti

Sakupljanje rabljene odjeće, obuće i dr.

Socijalna zadruga Humana Nova iz čakovca organizira u subotu, 9.ožujka 2013.godine akciju sakupljanja odjeće, obuće, plastičnih vrećica, torbi, krevetnine,
zavjesa i dr..
Navedena roba preuzimati će se na dva sabirna mjesta: Dom kulture Mala Subotica i Dom kulture Držimurec-Strelec, u vremenu od 8 do 13 sati.

11.09.2012.
Posljednje novosti

Sakupljanje rabljene odjeće, obuće i dr.

Socijalna zadruga HUMANANOVA iz čakovca povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog sloja organizira akciju sakupljanja odjeće, obuće, plastičnih vrećica, torbi, krevetnine, zavjesa i dr.. Akcija će se održati u svim međimurskim općinama u subotu, 15.rujna 2012.godine u vremenu od 8 do 15 sati. Na području Općine Mala Subotica navedena roba preuzimati će se na dva sabirna mjesta: Dom kulture Mala Subotica i Dom kulture Držimurec-Strelec. Iako djeluje tek nepunu godinu dana, socijalna zadruga HUMANANOVA intenzivno se bavi segmentom gospodarenja tekstilnim otpadom tj. sakupljanjem, sortiranjem, obradom i recikliranjem tekstila i obuće. Jedan od primarnih ciljeva djelovanja je zapošljavanja osoba s invaliditetom i drugih marginaliziranih skupina stoga podržimo ovu akciju i time pomognimo ostvarenju tog cilja.

 

(više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast