Sve ekipe Nogometne škole ovaj tjedan odigrale su redovno kolo i postigle su slijedeće rezultate.

Prvi su već u ponedjeljak sa unaprijed odigranim kolom startali Pioniri. U goste su nam došli vršnjaci iz Sv.Marije. Dobra utakmica obiju aktera odlučena je na našu žalost već u 4.minuti golom gostiju. Naši igrači kroz utakmicu stvaraju dosta šansi ali bez konkretne završnice. Ekipa nije razočarala zalaganjem i trudom što je jako bitno za nastavak prvenstva gdje se očekuje da i naši strijelci prorade i da se trud i zalaganje svih igrača nagradi i po kojim bodom u što nitko i ne sumnja jer se ekipa koja je nanovo posložena tek uigrava i napredak je vidljiv iz treninga u trening i uz utakmicu u utakmicu.

SPARTAK-MLADOST SM  0-1
SASTAV:Martan, Glad,Švenda, Novosel, Pintarić, Jančec, Držanić, Kolarić, Krivak, Marčec, Cirkvenčić, Matić, Kocijan, Križaić,Toplek, Baksa

Trener: Makar Stjepan.

U srijedu zaostalu utakmicu odigrali su i Juniori protiv ekipe BSK-a iz Belice. Organiziranom i koncentriranom utakmicom osvojeni su prvi bodovi. Odličan pristup svih igrača i suradnja na igralištu rezultat jr visoke pobjede od 6-1. Do poluvremena rezultat je 3-1 .Križaić, Fleten i Lončarić su bili strijelci u prvom djelu. U nastavku slijedi još bolja igra i sa dva gola Lončarića i jednog Horvata rezultat je visok i zasluženi. Svi igrači počevši od golmana pa do obrane nastavivši sa veznom linijom i na kraju napadači dali su svoj doprinos i pokazali kako se može odigradi prava prvenstvena utakmica.

SPARTAK-BSK 6-1
SASTAV: Jelenić, Zadravec, Blažona, Pintarić, Majnić, Lončarić, Podgorelec, Horvat, Goričanec, Križaić, Fleten, Švenda, Novosel.

Trener: Makar Stjepan

Subota prijepodne rezervirano je za ligu Početnika. Sloga iz Čakovca bila je domaćin drugog kola u kojem su naši igrači došli do prve pobjeda. Suparnik nam je bila ženska ekipa Katarine Zrinski iz Čakovca. Što reći, naši bolji u svakom segmentu igre iako je suparnik nježnijeg spola utakmica za naše igrače je bila prihvaćena ozbiljno i visoki rezultat od 6-1 koji je mogao biti i dvocifren govori sam po sebi. Džentelmenski u poslijednjoj minuti naši grači „poklanjaju“ gol protivnicama koje sve presretne dočekuju kraj utakmice. Tri gola Hertla,Vlah,Baksa i prvijenac malog Lastavc Leona za konačnu pobjedu i osvajanje tri boda.

SPARTAK-KATARINA ZRINSKI 6-1
SASTAV: LastavecLuka, Hertl, Vlah, Juras, Horvat, Švenda, Baksa, Bašek, Horvat, Toplek, Lastavec Leon, Zadravec.

Trener: Neven Kreslin.

Poslije podne u 15 sati trebala se odigrati utakmica drugog kola za Limače na igralištu Spartaka.. Da trebala se ali nije. Naime gosti stižu sa malo igrača za utakmicu svega pet i nakon pola sata razmišljanja nisu ni istrčali. Sudac je sastavio zapisnik i vrlo vjerojatno biti će upisana tri boda bez borbe.

Nastup Juniora ove subote u Podturnu neće nam biti u lijepom sjećanju. Počelo je odlično. U samo 12 minuta igre prodali smo domaćinu tri kontre od koji smo i dvije efikasno realizirali(Lončarić i Goričanec). Tu smo i stali na neko vrijeme kada domaćini u 16 minuta postižu tri gola i prelaze u vodstvo. Malo smo posložili redove i do poluvremena postižemo još dva gola(Lončarić i Križaić) ali i domaćini jedan pa odlazimo na poluvrijeme sa aktivnih 4-4. Do kraja domaćini lako bez nekih većih problema zabijaju još četiri gola i lako osvajaju tri boda. Već u prvom dijelu bilo je jasno da naši igrači teško budu ovdje došli do bodova. Iako je protivnik bio jedna odlična ekipa naš najveći protivnik bili smo si sami. Previše nervoze između samih naših igrača koja je došla do izražaja krajem prvog dijela i početkom drugog bila je preveliki zalogaj koji smo si sami „skuhali“. Soliranje i svađa među igračima kao da je najveći problem ove vrlo kvalitetne i perspektivne ekipe. Utakmicu u srijedu i vrlo odgovorno ponašanje brzo su zaboravili. Nadamo se i u što ne sumnjamo da su igrači dovoljno zreli i da sve probleme koji su im teret moraju riješiti između sebe i da im u tome ne može pomoći niti jedan trener nego oni sami. No biti će još dovoljno utakmica da se pokažu u najboljem svjetlu u što vjerujemo jer su sposobni za to što su u ranijim utakmicama i dokazali.

PODTUREN-SPARTAK 8-4
SASTAV: Jelenić, Zadravec, Blažona, Pintarić, Majnić, Lončarić, Podgorelec, Horvat, Goričanec, Križaić, Jurčec, Fleten, Švenda, Novosel.

Trener: Makar Stjepan

Poslijednja utakmica odigrana je u nedjelju ujutro a na sceni su bili Ml.Pioniri. U goste je stigla vrlo dobra ekipa Dubrovčana iz D.Dubrave. Utakmica puna ritma i nadigravanja sa obje strane. Nakon vrlo dobrog početka stvorene su dvije-tri izgledne šanse koje na žalost ne koristimo. I kako to biva u nogometu ne daš onda primiš. To pravilo smo i mi iskusili. Gosti sa dva jedina udarca na gol u prvom djelu vode već u 15.minutu 0-2. I to je sve od gostiju u prvom djelu. Mi smo bili ti koji smo diktirali visoki ritam i stvarali situacije pred gostujućim golom. Vrlo dobri prodori po boku Šoštarića nisu nam dali konkretnu zaršnicu sve do 26.minute kada nakon gužve Hadeljan smanjuje na 1-2 što je i rezultat poluvremena. U nastavku isto tako inicijativa naših igrača, opet odlični prodori po boku ali nema kvalitetne povratne lopte da se pospremi u gol. Hadeljan svojim drugim golom u 34.minuti poravnava a u 40.minuti Jančec nas dovodi u zasluženo vodstvo. Redaju se prilike i samo je malo trebalo da se odvojimo na dva razlike što bi bilo dovoljno za konačni uspjeh ali gosti svojim samo trećim udarcem na utakmici poravnavaju rezultat na 3-3 što će na kraju biti i konačni ishod utakmice. Pohvala igračima na trudu i zalaganju,vidljivo je napredovanje ove nove ekipe iz utakmicu u utakmicu pa se stoga s pravom nadamo i pokojoj pobjedi u nastavku prvenstva.

SPARTAK-DUBROVČAN 3-3
SASTAV: Horvat T., Blažona, Toplek, Jančec, Vugrinec, Hadeljan, Đurkin, Horvat L., Hrgović, Šoštarić, Obadić

Trener:Makar Stjepan