Bliži se datum održavanja dvodnevnog seminara na temu Pripremanje ponuda za pregovaračke i lokalne postupke prema pravilima PRAG-a i Zakona o javnoj nabavi, koja će se održati 14. i 15. travnja 2014. godine u vremenu od 9 do 14.30 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec) te Vas ovim putem pozivamo da se prijavite za sudjelovanje.

Cilj edukacije je upoznati poduzetnike sa osnovnim načelima javne nabave, uvjetima sudjelovanja i nadmetanja te svim elementima ponude potrebnim za kvalitetno (tehnički i financijski) podnošenje ponuda. Predviđene teme obuhvaćene edukacijom odnose se na ponude u sklopu javne nabave opreme, radova i usluga u sklopu otvorenih postupaka.

Cijena seminara je 280,00 kn + PDV.

Prijavnica i program seminara nalaze se niže.

Rok za prijavu je 11. 4. 2014.

Ovim putem koristimo prigodu da Vas podsjetimo na posljednji seminare za poduzetnike  koje organizira Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA uz djelomično sufinanciranje Ministarstva poduzetništva i obrta , u okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta ‘Poduzetnički impuls 2013.’

Seminar će se održati:

Datum Naziv seminara Kotizacija Rok za prijavu
22., 23. i 24. 4. 2014. Priprema projekata za EU natječaje 360 kn + PDV 18. 4. 2014.

Program za ovaj seminar se nalazi niže.

Molimo Vas da obratite pažnju na rokove za prijavu za pojedini seminar. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da prije uplate kotizacije pozivom na broj telefona 040/395-580 provjerite ima li mjesta na odabranom seminaru te uplatu izvršite nakon naše potvrde o mogućnosti sudjelovanja. Osoba za kontakt je Izabela Balog.

Prilikom ispunjavanja prijavnice, molimo Vas da označite naziv seminara na koji se prijavljujete i zajedno s potvrdom o uplati pošaljete na:  izabela.balog@redea.hr . Upute o uplati nalaze se na samoj prijavnici.

Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU

Prijavnica_Edukacije za poduzetnike_MINPO 2014 4

Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU