U subotu 28.01.2017. naša Nogometna škola po prvi puta na ovim prostorima organizira dvoranski turnir za djevojčice….

Već od samog početka osnivanja Nogometne škole postojala je ideja da se u budućnosti organiziraju ženske ekipe uz ostale muške ekipe polaznika.Od početka prošle 2016. godine aktivno se radi na promicanju i animiranju djevojčica za bavljenje nogometom. U suradnji sa instruktorom za ženski nogomet za regiju sjever g.Hrvojem Goričancem koji je dao veliki doprinos,taj se projekt i razvio te danas naša škola bilježi upis 22 polaznice u ženskim kipama. Djevojčice za sada treniraju dvorani jedan puta tjedno dok je plan od ožujka ove 2017. godine povećati broj treninga na tri puta tjedno i aktivno ih uključiti u redovno prvenstvo na vanjskim terenima.

Potreba za novim događanjima za ovu skupinu polaznica natjeralo nas je da organiziramo po prvi puta jedan ovakav turnir za djevojčice. Turnir se odigrava u dvije kategorije i to: u kategoriju U10 djevojčice rođene 2006. i mlađe i u kategoriji U14 djevojčice rođene 2002.i mlađe.

Turnir se odigrava u dvorani O.Š.Tomaša Goričanca i to sa početkom od 13.30 sati.

Cijeli ovaj projekt u najvišoj mjeri financira sama Nogometna škola dok manji dio financira Hrvatski Nogometni Savez.
Svakako dođite i podržite mlade nogometašice u njihovom daljnjem sportskom razvoju.

Prije ženskog turnira na rasporedu je i drugo kolo Zimske lige za Limače U10 koje počinje od 10 sati,te svakako dođite i ugodno se provedite na još jednoj sportskoj suboti u organizaciji Nogometne škole Općine Mala Subotica.

Više pročitajte na… www.nsms.hr