Održano je 14. i 15. ožujka u Jastrebarskom, a ostvarili smo odlične uspjehe u svim kategorijama.

Dominik Murković je prvog dana natjecanja postao prvak kategorije mlađih učenika do 34 kilograma dok je Mihael Sirc s ozljedom noge došao do bronce u učenicima iznad 46 kilograma. Nastupile su još i Sara Novak koja se borila za broncu u kategoriji do 32 kilograma i sada je 5. te Nika Žerjav.
Drugog dana natjecanja počeli smo pobjedničkim nizom Eme Marčec koja je deklasirala svoje protivnice i u 3 pobjednička meča došla do zlata u kategoriji mlađih učenica do 28 kilograma. Mihael Sirc je nakon djelomičnog oporavka nastupio u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta do 48 kilograma te je slavio u 4 borbe te osvojio zlato.

Dominik Murković također je nastupio i drugi dan natjecanja u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma te je greškom sudaca i manipuliranjem pravila natjecanja protivničkog trenera nakon vodstva 1:0 izgubio u borbi za finale te je osvojio broncu. Drugog dana nastupila je i Antonia Ružić koja nakon prve pobjede biva zaustavljena u 2. kolu te nije nastavila daljnje mečeve jer je protivnica izgubila.
Od osam prijavljenih kategorija osvojili smo 5 medalja od kojih su 3 zlata što je veliki doseg za naš klub koji je ostao zapažen već na samom natjecanju, a tako ćemo nastaviti i dalje.