Ove godine Općina Mala Subotica obilježava 27 godina postojanja pa povodom toga organizira prigodan program za sve zainteresirane u razdoblju od nedjelje 28. lipnja pa sve do 05.srpnja 2020. godine.

Detaljniji raspored donosimo u nastavku:

NEDJELJA, 28. LIPNJA

9:00 TRADICIONALNI KUP OPĆINE MALA SUBOTICA U LOVNOM STRELJAŠTVU “TRAP” u organizaciji Lovačkog društva “Prepelica”


SRIJEDA, 1. srpnja

18:00 SVEČANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MALA SUBOTICA S PRIGODNIM PROGRAMOM u Domu kulture Mala Subotica

PETAK, 3. srpnja

08:00-10:00 BESPLATNO MJERENJE KRVNOG TLAKA I ŠEĆERA U KRVI od strane volontera Crvenog Križa Čakovec u predvorju Doma kulture Mala Subotica.

OBAVEZNO NOŠENJE MASKI SVIH SUDIONIKA!

SUBOTA, 4. srpnja

Nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10:00, slijedi natjecanje u kuhanju gulaša u 15:00 sati na igralištu NK “Spartak” Mala Subotica te utakmica mlađih uzrasta u 16:00 sati. Nakon toga na istoj lokaciji, u 18:00 sati kreću seoske igre

NEDJELJA, 05. srpnja

Zadnji dan proslave dana općine Mala Subotica započinje mimohodom svih udruga s područja općine Mala Subotica i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11:00 Sveta misa. U 17:00 sati u Domu kulture Mala Subotica predviđen je nastup općinskih udruga na tzv. događaju “SOBOČKA RAZGLEDNICA” . Nastupati će Puhački orkestar Općine Mala Subotica i udruga žena “Palovčanke” dok će za vrijeme trajanja “SOBOČKE RAZGLEDNICE” u hodniku Doma kulture biti izložba OPG-ova s područja Općine Mala Subotica.

Pridružite se i budite dio proslave Dana Općine Mala Subotica!