OD 29.08.2014 do 31.08.2014 u Donjem Kraljevcu (Sportska dvorana)  u organizaciji Županijske komore Čakovec i partnera održava se 9. međunarodni voćarski sajam.

Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje.

Sastavni dio sajamskih događanja su i stručna predavanja o voćarstvu, s osvrtom na položaj hrvatskog voćarstva i ostalih grana poljoprivrede u okviru Europske unije, posebice u pogledu cijene voća i jake konkurencije. Tematska predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Agronomskog fakulteta iz Novog Sada, Poljoprivrednog instituta Osijek te Poljoprivredne savjetodavne službe. Kako je taj sajam mjesto okupljanja velikog broja voćara iz Hrvatske i okolnih zemalja, organizator vjeruju da je moguće razmjenom iskustava i stvaranjem novih kontakata pronaći vrlo kvalitetna rješenja za ovu, pa i iduće voćarske sezone. Sajam će biti popraćen i drugim događanjima, kao što su degustacije vina međimurskog vinogorja te gastronomska ponudu autohtonih jela i proizvoda.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači da se prijave za sudjelovanje na sajmu…

prijavnica_voćarski_sajam_donji_kraljevac

9.Voćarski sajam – Donji Kraljevec – narudžba

9.Voćarski sajam – Donji Kraljevec – o sajmu

9.Voćarski sajam – Donji Kraljevec – narudžba

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je Organizacijski odbor manifestacije.

(KONTKAT:   općina@donjikraljevec.hr;   petrakrizaj9@gmail.com;   040/655-281)