Poštovana/poštovani.

Povodom Međunarodnog dana poduzetnica, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurja, organizira sajam žena poduzetnica pod nazivom “ŽENA SAM. PODUZETNICA SAM.“, koji će se održati u subotu, 23.05. u zgradi Scheier u Čakovcu.

Ovakav oblik okupljanja zemlje s naprednom ekonomijom i razvijenim poduzetništvom žena, prakticiraju već desetljećima.

Cilj je uspostaviti suradnju između jedinica lokalne i regionalne samouprave, civilnog društva, gospodarskih i obrtničkih komora, županijskog i lokalnih povjerenstava za ravnopravnost spolova te samih žena poduzetnica, u svrhu promoviranja i osnaživanja ženskog poduzetništva.

U sklopu sajma održat će se tribina “Perspektiva i izazovi ženskog poduzetništva“ na kojoj će predstavnici Ministarstva obrta i poduzetništva, Zavoda za zapošljavanje te Regionalne razvojne agencije REDEA predstaviti mjere i programe usmjerene na jačanje ženskog poduzetništva, zapošljavanja i samozapošljavanja.

Pozivamo Vas da u svojoj lokalnoj sredini pozovete vlasnice obrta, OPG-ova, trgovačkih društava, kućnih radinosti da se predstave na ovom sajmu žena poduzetnica te budu predstavnici Vaše jedinice lokalne samouprave kao primjera razvijenosti ženskog poduzetništva.

Pozivnica i više informacija u prilogu.

Veselimo se Vašem dolasku.

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

UO za gospodarske djelatnosti

POZIVNICE