Pozivamo Vas na predavanje “Dopunske djelatnosti na poljoprivrednom gospodarstvu i sufinanciranje iz mjera ruralnog razvoja” koje će se održati u utorak 18.10.2016 s početkom u 17 sati u dvorani MESAP-a (Ul. Josipa Marčeca 27, Nedelišće).

Predavanje se organizira s ciljem poticanja novih radnih mjesta na poljoprivrednim gospodarstvima, a stručnjakinje iz Savjetodavne službe iz Čakovca će svim zainteresiranima prezentirati dopunske djelatnosti (vrste dopunskih djelatnosti na poljoprivrednom gospodarstvu, opći uvjeti obavljanja dopunske djelatnosti, potrebna dokumentacija za upis u Upisnik dopunskih djelatnosti,…) te mjere ruralnog razvoja kroz koje je moguće financirati takve djelatnosti. Najaviti ćemo tako aktualne mjere ruralnog razvoja, uvjete prihvatljivosti projekta i prijave korisnika na natječaj, potrebnu dokumentacija kod prijave projekta, planirane rokove objave natječaja, a imati ćete prilike i pitati konkretno što vas zanima.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli, a pozivamo vas da dođete i sa konkretnim pitanjima vezano uz temu.

Svi sudionici isto tako dobiti će i svoj primjerak brošure “Moje mjesto u zajednici” koja objedinjuje sva mjesta i kontakte istih na kojima se građani/ke mogu javiti ukoliko imaju problem, prigovor, prijedlog isl vezano uz zdravstvo, gospodarstvo, inspekcije, komunalnu djelatnost, socijalna pitanja i slično na području Međimurske županije, ali i nacionalno.

Brošuru možete pročitati i preuzeti ovdje http://tinyurl.com/mmuz-brosura

Vedrana Radmanić, voditeljica LAG-a
Maršala Tita 60, 40305 Nedelišće
Kontakti:
098/9323599 Vedrana Radmanić, voditeljica LAG-a
091/5349266 Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a
e-mail: lag.mdib@gmail.com
www.lag-medjimurskidoliibregi.hr
OIB: 86834640417
IBAN: HR5424020061100644476

Poziv-na-predavanje