Poštovani,

izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati vas na drugu po redu poljoprivrednu konferenciju u Međimurju Upravljanje znanjem u poljoprivredi u organizaciji Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA.

Konferencija će se održati 25. siječnja 2017. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne).

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA prepoznala je značaj i važnost ovakvih susreta kao jednog od načina prijenosa znanja i primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru.

Potaknuti velikim interesom te pozitivnim povratnim informacijama sudionika prošlogodišnje konferencije, REDEA je pristupila organizaciji druge poljoprivredne konferencije koja će, jednako kao i prošle godine, predstavljati mjesto susreta međimurskih poljoprivrednih proizvođača i subjekata iz prehrambeno – prerađivačke industrije, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivredom temeljenoj na znanju.

S obzirom na to da su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave neizostavne kada je u pitanju pružanje potpore poljoprivrednim gospodarstvima u regiji, od izuzetne nam je važnosti da se sa svojim dolaskom na konferenciju Upravljanje znanjem u poljoprivredi uključite u pokretanje pozitivnih promjena u poljoprivredno – prehrambenom sektoru. Na početku konferencije održat će se Okrugli stol na temu: „Uloga institucija i lokalnih vlasti u razvoju poljoprivrednog sektora“ u sklopu kojeg, uz predstavnike lokalne vlasti, očekujemo i sudjelovanje Tomislava Tolušića, ministra poljoprivrede RH. Više informacija o konferenciji možete naći u privitku ovog maila.

Također, bili bismo vam zahvalni ako biste informaciju o održavanju konferencije Upravljanjem znanjem u poljoprivredi proslijedili svim poljoprivrednicima koji djeluju na području vašeg grada/općine.

Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO.

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina: putem online PRIJAVNICE, telefona 040 395 586 ili putem adrese elektroničke pošte mateja.mihalic@redea.hr najkasnije do 23. siječnja 2017. godine.

Radujemo se vašem dolasku!

S poštovanjem,

Sandra Polanec Marinović, direktorica REDEA-e

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 22
40 000 Čakovec
040/395-560
040/395-142
www.redea.hr
www.facebook.com/RegionalnaRazvojnaAgencijaMedjimurje

 

Više o konferenciji… Poziv na poljoprivrednu konferenciju Upravljanje znanjem u poljoprivredi