Načelnik Općine Mala Subotica poziva svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna Općine Mala Subotica za 2021. godinu, da se odazovu ovom pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave u jednom od navedenih oblika u nastavku, a zaključno do datuma 30. listopada 2020. godine:

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Općine Mala Subotica za 2021. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima naše Općine i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Općine.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni, sa jasno izraženom financijskom konstrukcijom te planom provedbe, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Općine Mala Subotica za 2021. godinu koji će biti proslijeđen Općinskom vijeću Općine Mala Subotica na razmatranje i usvajanje.

Vaš načelnik

Valentino Škvorc, dipl.ing.geoteh.