Povodom ovogodišnjih Dana Općine Mala Subotica organiziran je prigodan program za sve zainteresirane od petka, 5. srpnja pa sve do nedjelje, 7. srpnja, koji će se odvijati na igralištu NK Dinamo Palovec, u sklopu proslave 60 godina nogometnog kluba.
 
Za mještane i posjetitelje organizatori su se potrudili pripremiti bogat zabavni program! Izdvajamo koncert grupe Tragovi, nastup kultnog benda Crvena Jabuka, već dobro poznatih Mejaša te Vulkan benda! U nastavku pogledajte kad će stati na pozornicu.

PETAK, 5. srpnja

Članovi grupe Tragovi Mihael Bogčev, Dejan Petričević, Dario Horvatić, Dominik Šikulec i Kristijan Petrikovski bit će na redu odmah prvi dan manifestacije, a na njihovom repertoaru naći će se pjesme ‘Sve na ljubav miriše’, ‘Malena’ i ‘Srce na dlanu’ koje su u radijskom eteru ostvarile itekako zapaženi uspjeh.

Zatim iste večeri slijedi kultni bend Crvena Jabuka, omiljeni romantičari glazbene scene koji će svoju bezvremensku i vječnu tematiku ljubavi podijeliti s međimurskom publikom. Posjetitelji će u Palovcu moći uživati u nekim od njihovih hitova, poput To mi radi, Tuga ti i ja, Nekako s proljeća, Stižu me sjećanja.

SUBOTA, 6. srpnja

Drugog dana manifestacije u večernjim će satima posjetitelje zabavljati takozvani Tamburaši u starkama, široj javnosti već dobro poznati Mejaši! Ako ste ljubitelji brzog ritma i pamtljivih melodija koje u glavi ostaju dugo vremena nakon koncerta, subota, 6. srpnja je vaš dan! 

NEDJELJA, 7. srpnja

Završni dio manifestacije preuzet će Vulkan bend, bend koji je zabavljao na raznim eventima, zabavama i vjenčanjima. Njima ništa nije problem pa tako obuhvaćaju žanrove od pop-rocka, evergreena pa do zabavne, narodne i tradicijske glazbe.

Pridružite se i budite dio proslave Dana Općine Mala Subotica!