Iz tiska je izašao novi Politički vodič kroz Međimursku županiju. U ovom 7. izdanju po redu nalaze se podaci o Međimurskoj županiji, dužnosnicima, županijskoj upravi, gradovima i općinama, javnim poduzećima, državnim uprava, institucijama, ali i statistički podaci, povijesni pregled, dobitnici županijskih priznanja i nagrada te još mnogo toga.

Novost u odnosu na prethodna izdanja je i u tome što se Politički vodič nalazi na Internetu, na županijskim stranicama Međimurske županije, te što je u elektronskom obliku dostupno svima. Internetsko izdanje je interaktivno, što znači da pritiskom na tipku miša otvaramo mail program ili internetsku stranicu. To omogućuje jednostavno kontaktiranje željenih osoba ili institucija, te je još jedan prilog povećanju dostupnosti javnih usluga.
Tiskano je 500 primjeraka, a ukupna cijena je nešto manje od 15.000,00 kuna. Internetsko izdanje osvježavat će se svakih mjesec dana, tako da će podaci na njoj biti ažurni i u najvećoj mjeri točni. Po prvi put napravljena je i elektronička baza podataka, tako da se podaci mogu obrađivati te izdavati posebna izdanja, primjerice samo o političkim dužnosnicima, ustanovama u kulturu i slično.