Napokon završetak prvenstva koje je bilo uzbudljivo do posljednje utakmice u kojoj su naši početnici prošli kroz cilj prvi te tako nakon odlične sezone uzeli toliko željeni i zasluženi naslov prvaka Međimurja.
Napokon završetak prvenstva koje je bilo uzbudljivo do posljednje utakmice u kojoj su naši početnici prošli kroz cilj prvi te tako nakon odlične sezone uzeli toliko željeni i zasluženi naslov prvaka Međimurja.U cijeloj sezoni naši igrači odigrali su 14 utakmica bez poraza i sa 106 postignutih golova i samo 8 primljenih osvojili 38 bodova.Isto tako ekipa limača osvojila je naslov prvaka u skupini A bez poraza sa gol razlikom 53-10 i osvojenih 36 bodova.Tu je neizvjesnost riješena puno prije kraja prvenstva jer su naši igrači bili superiorni u cijelom prvenstvu u svakoj utakmici.Ovi naslovi prvaka došli su kao kruna nakon tri godine napornog rada,bezbroj treninga,odigranih turnira,odgovornog rada trenera i naravno nezaobilaznih roditelja koji su bili uvijek odlična logistika igračima,trenerima i upravi Nogometne škole. Odmah nakon utakmice posljednjeg kola prvenstva limača, započelo je druženje roditelja i djece, polaznika NŠ "Spartak". U vrlo opuštenoj atmosferi, proslavio se naslov prvaka u obje kategorije, u kategoriji početnika i limača. Predsjednik škole Željko Horvat uručio je svakom od igrača, kao i trenerima, medalje za osvojeni naslov, odigran je tradicionalni susret roditelja u kojem su tate odigrali sa tatama, a mame protiv svoje djece. U drugom dijelu su se roditelji uhvatili kuhanja, spremala se kotlovina, roštilj, grah, bilo je i voća i torte za prvake… Sve u svemu, jedan jako lijep događaj na kraju ove iznimno uspješne sezone. Iako se nisu svi roditelji odazvali, druženje je bilo lijepo i okupio se velik broj i roditelja i simpatizera kluba, koji su došli pozdraviti male prvake.Na kraju zahvala obitelji Taradi iz Palovca na torti za prvake isto tako i svim roditeljima koji su na bilo koji način pomogli oko organizacije proslave prvaka.Naravno zahvala svim sponzorima i donatorima koji su nas pratili kroz ovaj period i pomogli nam da se postignu ovi odlični rezultati.Zahvala i klubu koji je imao isto veliki obol u odličnim rezultatima koji se postižu sa ekipama Nogometne škole „SPARTAK“.
Tu se ne staje sa aktivnostima,slijedi nam utakmica Limača sa ekipom N.Š.Sveti Martin za ukupnog prvaka Međimurja,odlazak na jaki međunarodni turnir u Samobor (15.6. U-8 i U-10) turnir u Varaždinu(16.6. U-14, 22.i 23.6 U-8,U-10) i organizacija našeg turnira 25.6. U-8 i U-12, 29.6. U-10 i 30.6. U-14.

Uspjeh su polučili igrači(POčETNICI): Petar Vlašić, Karlo Kovačić, Toni Horvat, Matej Sirc, Leon Đurkin, Matija Mendelski, Matija Herman, Karlo Lukman, Noel Drvenkar, Nikola Obadić, Patrik Šoštarić, Roko Juras, Bruno Vlah, Samuel Taradi i Josip Blažona. Ekipu su vodili treneri Tomislav Podgorelec i Marinko Juras

Ovaj izniman uspjeh ostvarili su(LIMAčI): Jan Martan, Antonio Držanić, Jakov Blažona, Juraj Škvorc, Fran Slaviček, Roko Škvorc, Matej Sirc, Matija Mendelski, Matija Herman, Ivan Dominić, Nikola Obadić, Rafael Taradi, Karlo Lukman, Mihael Jančec, Leonard Horvat, Dino Jančec, Dario Kovačić, Eli Hrgović te treneri Tomislav Podgorelec i Marinko Juras.