…vjerovali ili ne, ali ovo je video zapis o TOME:    film by Željko Agejev

Više o cijelom projektu i kako je realiziran:

U najveći projekt promocije zdravog stila života u Europi –  MOVE WEEK – Now we move 2014., po treći put uključila se i Udruga sportske rekreacije SPORT ZA SVE Mala Subotica.

U sklopu ove kampanje   promoviraju se prednosti tjelesne aktivnosti i redovito bavljenje sportom i rekreacijom u cijeloj Evropi. Cilj je da  do 2020. godine u Evropi bude 100 milijuna više tjelesno aktivnoh građana nego što je to danas. To će se ostvariti ako se  potaknu  pojedinci, sportske organizacije, klubovi, gradovi i općine, institucije i cijele zajednice da u tjednu kretanja organiziraju što više atraktivnih zajedničkih sportsko-rekreativnih aktivnosti koje će okupiti što veći broj ljudi u programima koji već postoje ili u novim aktivnostima.  USR Sport za sve Mala Subotica u suradnji s DV  Potočnica,   OŠ Tomaša Goričanca, PŠ Držimurec – Strelec i  Županijskom ligom protiv raka Čakovec, organizira  jednotjedni program na području općine (od 29.09. do 05. 10), u želji da se aktivno uključi više od 1200 pojedinaca…

Detaljno o realizaciji svake aktivnosti pojedinačno, možete pogledati na stranicama organizatora SPORT ZA SVE Mala Subotica: