Dodijeljena priznanja:

Plaketa Općine Mala Subotica “GRB OPĆINE MALA SUBOTICA”
1. IVANU HORVATU, iz Držimurca, Držimurec 22, za cjeloživotni doprinos ugledu i napretku Općine Mala Subotica.

2. Udruzi sportske rekreacije „SPORT ZA SVE“ iz Male Subotica, B. Radića 54/B, za vrijedan doprinos ugledu i napretku Općine Mala Subotica u području društvenog života.

Pečat Općine Mala Subotica
1. “N. K. DINAMO“– Palovec, Športska 31/a, Palovec, povodom 55.godina uspješnog rada u sportu.

2. “N. K. SPARTAK“-Mala Subotica, Jagodišće 3, Mala Subotica, povodom 50.godina uspješnog rada u sportu.

Novčane nagrade za zapažene rezultate na državnom i međunarodnom nivou

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Filipu Novaku iz Male Subotice, istaknutom članu Karate kluba Mala Subotica za osvojeno 1.mjesto u kategoriji kadeta  do 57 kilograma na Državnom prvenstvu održanom ove godine u Rijeci koje je ujedno bilo i izborno natjecanje za europsko prvenstvo na koje se Filip plasirao i osvojio 8.mjesto. Također, Filipu se dodjeljuje nagrada za osvojeno 2.mjesto kao reprezentativcu na prvenstvu regija u Izmiru (Turska) .

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Sari Novak iz Male Subotice, članici Karate kluba Mala Subotica i donedavnoj učenici 4.razreda OŠ, za osvojeno 3.mjesto u kategoriji učenica do 32 kilograma na Prvenstvu Hrvatske održanom ove godine u Nedelišću, što pokazuje da Karate klub ne mora strahovati za nasljednicima i dobrim rezultatima u budućnosti.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Žani Vadlja iz Male Subotice, donedavnoj učenici 8.razreda OŠ, na izvrsnom nastupu u rangu državne prvakinje u kategoriji pojedinačnog scenskog nastupa na Državnoj smotri LIDRANO održanoj ove godine u Primoštenu, s pjesmom Stjepana Jakševca “POPEVKA ZA KAJ“ .  Mentor : Božidar Vadlja.  Također, Žani se dodjeljuje nagrada i za postignut uspjeh na državnom natjecanju iz njemačkog jezika uz vodstvo mentorice učiteljice Mirjana Janković.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Tinu Hrgoviću iz Male Subotice, donedavnom učeniku 7.razreda OŠ, aktivnom i uspješnom članu Karate kluba Mala Subotica te brojnih školskih i izvanškolskih aktivnosti, za postignut uspjeh na državnom natjecanju iz geografije uz vodstvo  mentorice Desanke Bosanac.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Marti Novak iz Male Subotice, donedavnoj učenici 5.razreda OŠ, dugogodišnjoj uspješnoj sudionici smotre LIDRANO i autorici literarnog rada koji je objavljen u zborniku “Dani kajkavske riječi Zlatar“, za postignut uspjeh na državnom natjecanju iz geografije uz vodstvo mentorice Desanke Bosanac.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu  Ivi Mačeku iz Strelca, istaknutom članu Streličarskog kluba “Katarina Zrinski” Čakovec za osvojeno 1.mjesto i naslov državnog prvaka u kategoriji dječaka do 12 godina, u stilu olimpijski luk, na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske održanom u Rijeci te za osvojeno 1.mjesto na nedavnom vanjskom Prvenstvu Hrvatske održanom u Sesvetama, čime postaje dvostruki prvak Hrvatske.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu  Mladenu Kodbi iz Svetog Križa za postignute uspjehe na brojnim dvoranskim i vanjskim državnim natjecanjima u streličarstvu. Kao dvogodišnji član Streličarskog kluba “Katarina Zrinski“ Čakovec Mladen je postigao zapažene rezultate i time ponosno predstavljao svoj klub u Hrvatskoj, a i šire.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu  Udruzi sportske rekreacije “SPORT ZA SVE“ MALA SUBOTICA za postignuto 3.mjesto na 9.Hrvatskom festivali sportske rekreacije žena održanom u Ivancu. Ovime su rekreativke iz Male Subotice ponovno potvrdile da spadaju u sam vrh hrvatske rekreacije.

Općina Mala Subotica dodjeljuje nagradu Ivanu Međimurcu iz Svetog Križa za osvojena 1.mjesta na Međunarodnim natjecanjima u powerliftingu u kategoriji do 120 kg održanim u Vrbovcu i Soldenu u Austriji.  Gospodin Ivan svake godine ostvaruje zapažene rezultate u dizanju utega na domaćoj i međunarodnoj sceni, a nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Čestitamo!