PRVO I TREćE MJESTO NA DVORANSKIM TURNIRIMA
Još jedan u nizu uspjeha naših početnika, osvojeno je 1.mjesto na "Zelenko cupu" ove subote u Podturnu. Iako su nastupili u okrnjenom sastavu (bez Vlašića, Hermana, Sirca i Šoštarića), naši su početnici uspjeli nadvisiti sve suparnike na turniru i još jednom podići pehar za pobjednika turnira.

Natjecanje smo završili kao drugoplasirana ekipa u skupini B, nakon remija s ekipama "Međimurje Crveni"(1-1) te "Mladost" Prelog(1-1) tr pobjede od 3-0 protiv ekipe "Sloga 2". U borbi za polufinale pobjedili smo 2-0 domaći "Zelenko". Susret u polufinalu donio je opet "El classico", kako ga po uzoru na španjolski nogometni derbi, u šali zovu navijači obiju ekipa, susret "Spartak"-a i "Sloge 1". Vrlo izjednačena utakmica donijela nam je i konačan izjednačen rezultat 1-1 te kaznene udarce u kojima smo ovaj put bili mi uspješniji i plasirali se u finale. Tamo nas je čekala ekipa "Međimurje Bijeli" koji su poveli i 1-0, vodili i 2-1, ali smo nakon toga "dodali gas" i u posljednje dvije minute s četiri brza pogotka ostvarili vrlo uvjerljivu pobjedu rezultatom 5-2. Još jedan prekrasan uspjeh naših igrača i još jedan pehar u vitrini,a Matiji Mendelskom još jedna titula za najboljeg strijelca turnira.

Pod vodstvom trenera Tomislava Podgorelca nastupili su: Blažona, Lukman, Obadić, Horvat, Kovačić, Mendelski, Juras, Đurkin, Vlah.

 

Ove nedelje polaznici Nogometne škole kategorije U-14 bili su na dvoranskom turniru u čakovcu koji je organizirala N.Š Sloga.Naši igrači su u skupini zabilježili dvije pobjede i to protiv Slobode iz Varaždina 2-0 i Venere iz Sv.Jurja na Bregu 5-0 te jedan poraz od ekipe Preloga 3-1.Šest bodova bilo je dovoljno za drugo mjesto u skupini koje nam je garantiralo prolaz u polufinale u kojem nas je čekala prvoplasirana ekipa Međimurje 1 iz druge skupine.U utakmicu igrači ulaze maksimalno motivirani da več u toj utakmici polufinala pobjedom osiguraju minimalno treče mjesto što im polazi za nogom i pobjedom od 1-0 šalju Međimurje doma a nama predstoji borba za prvo mjesto.Pomalo potrošeni igrači dvije sljedeće utakmice sa ekipama Preloga i Poleta sv.Martin gube sa 3-0 te nam takav rasplet donosi treču poziciju na turniru što je odličan rezultat.Uz treče mjesto imamo i najboljeg golmana turnira a to je Ivan Krčmar .Strijelci za naše su bili: Podgorelec 4 gola,Goričanec 2,Horvat 2,Fleten 1gol. čESTITAMO!!!

Sastav: Krčmar,Jelenić,Majnić,Križaić,Podgorelec,Goričanec,Obadić,Horvat,Lončarić,Zadravec,Fleten

Trener: Mihael Janković