U ponedjeljak 21.12. u prostoru naše škole svečano ćemo obilježiti početak prikupljanja sredstava za ugradnju školskoga dizala. Projekt “Dizalom do jednakih mogućnosti“ predstavit ćemo konferencijom za novinare kojoj će prisustvovati župan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik Općine Mala Subotica Vladimir Domjanić, predsjednik Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske Emil Vibović i ravnateljica škole Đurđa Horvat.

Riječ je o projektu kojim će se za učenike s posebnim tjelesnim potrebama prikupljati donacije za izgradnju dizala kako bi imali jednake mogućnosti školovanja. Nositelj projekta je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, a pokrovitelji su Međimurska županija i Općina Mala Subotica. U projektu sudjeluju i naši učenici s radovima koji će biti izloženi u prostorijama škole, a za koje će se skupljati dobrovoljni prilozi namijenjeni izgradnji lifta.

Pozivamo sve roditelje i ostale mještane da nam se pridruže u predstavljanju projekta, koje će započeti u 16 sati, nastaviti se konferencijom u 16,30 sati i božićnom priredbom u Domu kulture u 18 sati.

Budite dio stvaranja promjena, pokažite brigu i donirajte!

Prenosimo sa portala Osnovne škole… http://os-mala-subotica.skole.hr/

Plakat 04