Edi Maružin, vođa i pjevač jednog od najpopularnijih istarskih bendova Gustafa održao je u ponedjeljak, 28. lipnja konferenciju za novinare povodom velikog koncerta koji će se održati povodom Dana općine Mala Subotica u subotu, 3. srpnja od 21 sati u šatoru ispred Doma kulture u Maloj Subotici. Edi je poručio u svom stilu posjetiteljima: "Bit će štala!", kako u grupi imaju izraz za prave fešte koje se pamte tjednima. Ovogodišnja trodnevna proslava Dana općine Mala Subotica održava se od 2. – 4. srpnja u organizaciji NK Spartak iz Male Subotice. U petak je veliki Plesnjak Radija 1 uz grupu Fortuna, u subotu veliki koncert Gustafa uz grupu Vlade Kalembera, popularnih Cometa, dok je u subotu za feštu zadužen domaći Vulkan bend.
Načelnik općine Mala Subotica Vladimir Domjanić prvi se na konferenciji održanoj u Općinskoj vijećnici obratio javnosti: – Želio bih najaviti ove godine već tradicionalno Dane općine Mala Subotica koji se održavaju prvi vikend u mjesecu srpnju. Proslava počinje svečanom sjednicom u petak u 18 sati u Domu kulture Mala Subotica, dok je poslije toga organiziran domjenak za goste i sve žitelje općine koji će se odazvati sjednici. Svim žiteljima općine želim čestitati Dane općine i pozvati ih da se odazovu na trodnevnu proslavu koja je potrebna da nas razveseli sve i u ovo krizno vrijeme.

Predsjednik NK Spartaka Kristijan Juras, ispred organizatora ovogodišnje proslave Dana općine naglasio je velik trud koji nogometni klub i svi uključeni ulažu u organizaciju ove proslave. Nakon šest godina opet se Dani općine održavaju u Maloj Subotici, a predsjednik jamči nezaboravna tri dana.

Centralni događaj programa Dana općine je veliki koncert Gustafa koji dulje od četiri godine nisu bili u Međimurju. Edi Maružin zahvalio se na lijepoj dobrodošlici i uputio pozdrav svim Međimurcima i domaćinima u Maloj Subotici. – Održali smo nekoliko koncerata preko Drave, a u Međimurju dugo nismo bili, pa pozivam i naše vjerne posjetitelje iz Varaždinske kao i iz Međimurske županije da se odazovu velikoj fešti.

Svi koji su bili ikad na koncertu Gustafa znaju da su to zabave koje se ne zaboravljaju, a vođa Gustafa garantira dobar subotnji provod. Glavni sponzori zabavnog programa su prodajni centar BAT i Đurkin.

Ulaznice u pretprodaji po 30 kuna možete kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: čAKOVEC – Arcus caffe, Paladin caffe, MURSKO SREDIŠćE – Caffe bar Jama, PRELOG – Pizzeria Rosa, VARAŽDIN – Caffe Macuba, MALA SUBOTICA– Kavana Kocka, Caffe bar Petica, PALOVEC – Domino bar.