U subotu je ispred Doma kulture u Maloj Subotici održan tradicionalni Božićni sajam. Na sajmu su sudjelovale brojne udruge i mjesni odbori koji su dijelili darove.

Udruge i ostali koji su sudjelovali na sajmu su: Udruga umirovljenika – Mala Subotica, Domaća radinost „Dinin kutak“, Dječji vrtić – „Potočnica“, KUU „Zvon“ župne zajednice Mala Subotica, Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske podružnica Međimurske županije – ogranak Mala Subotica, Kreativna udruga „Svetokriščani“, Udruga „Sport za sve“, Restoran „Fortuna“, Ekološka udruga „Sveti Rok „ – Benkovec, Sportsko ribolovno društvo „Šaran“ – Mala Subotica, Udruga žena – Palovec, OPG Radiković Zdenko – Sveti Križ, Lovačko društvo „Prepelica“ – Mala Subotica, Radek Srećko – Držimurec, Nogometni klub „Spartak“, Osnovna škola „Tomaša Goričanca“, Pletivo „Monny“ – domaća radinost, OPG Korent Josip i Vilimbook d.o.o.

U malom kulturno-umjetničkom programu nastupili su – Udruga žena Palovec koje su otpjevale nekoliko Božićnih pjesama, Tamburaški sastav „Frikovi“, Župni crkveni zbor, Puhački orkestar Općine Mala Subotica. Posebno atraktivna, bila je Ela Horvat svojim plesom sa vatrenim poi lancima.

Za najmlađe je bio zanimljiv Sveti Nikola koji je dijelio bombone.

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata pobrinula se za kobasice, hrenovke, hot-dogove, kuhano vino, čaj, grog, ribiči SRD „Šaran“ su pržili papaline, lovci su imali delicije sa roštilja, Udruga „Sveti Rok“ je ponudila finu hladnetinu, a svi ostali imali su imali mirisne božićne kolačiće, razne svjetlucave dekoracije, zvončiće, anđele i mnoge druge prigodne stvarčice.

Mnogo toga što je prodano na sajmu ide u humanitarne svrhe i to treba naglasiti. Lovci su organizirali i vatru kako bi se svi mogli i malo ugrijati.

Božićni sajam je po prvi puta imao lijepe drvene kućice i štandove za koje se pobrinula Općina. Spomenimo još i to da su prijašnji sajmovi trajali po dva dana, a posljednjih godina, među udrugama, dogovoreno je da traje samo jedan dan.