REPUBLIKA HRVATSKA

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

OPĆINA MALA SUBOTICA

OPĆINSKI NAČELNIK

KLASA: 022-05/19-01/31

URBROJ: 2109/10-02-19-1

Mala Subotica, 15.11.2019. godine

OPG Daniel Držanić
Nikole Tesle 49
40321 Mala Subotica

OPG Ivan Obadić
Braće Radića 33
40321 Mala Subotica

PREDMET:          Očitovanje

Poštovani,

slijedom Vašeg upita i neutemeljenih pritužbi iznesenih na sastanku za organizaciju ovogodišnjeg Božićnog sajma obavještavamo Vas kako slijedi:

  1. Općina Mala Subotica naručila je u tvrtci Mala Mima j.d.o.o. i obrtu Zajednička strojobravarska radiona “Hatlak”, nakon provedenog postupka jednostavne nabave, obnovu dječjih igrališta u ulici Benkovec te u Ulici Braće Radića. Ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi 95.250,00 kn, a uključuje sanaciju postojeće ograde i nekoliko igrala, te nabavu 7 novih igrala. Navedeni se projekt provodi u suradnji sa udrugom Sveti Rok Benkovec čiji su vrijedni članovi na sebe preuzeli dio radova obnove ograde i igrala. Ugovori za izvedbu opisanih radova sklopljeni su 1. listopada 2019., i to samo iz razloga što izvođači, posebno Mala Mima j.d.o.o. ima ugovoren velik broj ugovora, te nisu bili u mogućnosti prije preuzeti obvezu izrade igrala.
  2. U tijeku je projektiranje međugeneracijskog parka u zoni Gornje Trate u Maloj Subotici koji će svojim sadržajima, kao što mu ime i govori, zadovoljavati sportske i rekreativne potrebe svih generacija. Planirana je postava ograđenog dječjeg igrališta (ljuljačka, tobogan, penjalica, klackalice i pješčanik), izgradnja teniskog i košarkaškog igrališta, viseće kuglane, stolova za stolni tenis, te stolova sa klupama, uz hortikulturno uređenje. Prva faza gradnje započet će u prvoj polovici 2020. godine. Uz navedeno, planirana je dopuna i obnova postojećeg igrališta kod Schönstattskog svetišta.

S poštovanjem,

Općinski načelnik Općine Mala Subotica

Valentino Škvorc, dipl.ing.geoteh.