Privredna banka Zagreb dostavila je Općini Mala Subotica i mještanima obavijest o zatvaranju ispostave PBZ-a Mala Subotica. Među ostalim u obavijesti stoji:

˝Detaljnom analizom poslovanja i transakcija u ispostavi Mala Subotica uočeno je da većinu svih transakcija predstavljaju gotovinske uplate i isplate , a koje se mogu izvršiti i na novom bankomatu u sklopu ispostave. U ispostavi Mala Subotica trenutno radi jedan djelatnik koji pruža ograničen broj  usluga klijentima. Zbog optimizacije rada i osiguranja adekvatnih uvjeta kako za djelatnika tako i za klijente, donesena je odluka da Privredna banke Zagreb s 30.11.2019 zatvori ispostavu Mala Subotica.

Svakako bismo željeli naglasiti da ovu odluku nismo donijeli ishitreno već nakon duljeg promišljanja s obzirom na to da istu odgađamo već dvije godine. No, poslovni model kojeg smo imali u ispostavi Mala Subotica s jednim djelatnikom nažalost više nije održiv, te smo primorani donijeti odluku o zatvaranju, a sve u cilju pružanja  ujednačene financijske usluge klijentima u svim našim poslovnicama.

Najbliže poslovnice u kojima ćemo našim klijentima pružiti kompletnu, kvalitetniju financijsku uslugu su: Čakovec Jug i Prelog.˝

Službenu obavijest Privredne banke Zagreb možete vidjeti u prilogu.