Povodom Dana općine Mala Subotica, USR SPORT ZA SVE Mala Subotica,  u suradnji s Atletskim klubom MEĐIMURJE  i pod pokroviteljstvom općine Mala Subotica, organizira  4. UTRKU OPĆINE MALA SUBOTICA. Utrka će se održati u subotu, 10. srpnja 2021. u 18:30 h kod Osnovne škole Tomaša Goričanca, Glavna 55.

Kako se utrka odvija ulicama našeg mjesta molimo vas za razumijevanje i strpljenje, jer će neke ulice za vrijeme utrke biti zatvorene. Utrka kreće od škole,  Glavnom ulicom do ul. Braće Radić. Glavna ulica bit će zatvorena za promet od 18:30 do 18:40 sati. S Glavne ulice utrka skreće u ul. Braće Radić koja će biti zatvorena do 18:50. Trkači na 3,4 km, kod mosta na Trnavi, skreću desno do ulice T. Goričanca, nakon koje se skreće lijevo u ulicu Zorana Šegovića. Iz ulice Z. Šegovića  skreće se  lijevo u ulicu Ivana Vurušića kojom se trči do Trnave gdje se skreće u desno i nakon toga opet desno u ulicu Nikole Tesle. Po dolasku do Glavnu ulice skreće se lijevo i trči se biciklističkom stazom do škole. Ove ulice biti će zatvorene otprilike do 18:55 h, s tim da se promet otvara odmah po prolasku posljednjeg trkača. To znači da će, npr. ulica T. Goričanca biti otvorena oko 18:45 h,  I. Vurušića u 18:50, itd. Promet Glavnom ulicom od škole u Maloj Subotici  pa do Domino bara u Palovcu, tj. od 18:45 pa do 19:30 sati (odnosno do prolaska zadnjeg trkača), odvijat će se po posebnoj regulaciji. Trkači utrke na 7,3 km istodobno sa trkačima kraće staze kreću od škole  Glavnom ulicom do ul. Braće Radić. Glavna ulica biti će zatvorena za promet od 18:30 do 18:40. S Glavne ulice utrka skreće u ul. Braće Radić koja će biti zatvorena do 18:50. Trkači na 7,5 km trče do kraja Male Subotice i produžuju do Belice. Za vrijeme utrke, tj. od 18:40 do 18:55 sati (odnosno do prolaska zadnjeg trkača), promet između Belice i Male Subotice odvijat će se po posebnoj regulaciji. Po dolasku do table Belica, trkači skreću desno prema Palovcu, a do prvih kuća dolaze između 18:45 i 18:50, a posljednji trkaći trebali bi stići oko 19:05 sati. Do vatrogasnog doma trkači stižu  oko 18:50 sati, a posljednji oko 19:10 h. Kod vatrogasnog doma trkači skreću desno te trče Glavnom ulicom do Domino bara. Nakon prolaska posljednjih trkača promet po navedenim ulicama biti će postepeno normaliziran. Iz Glavne ulice trkači skreću desno u Čakovečku ulicu do koje bi trebali doći oko 18:52 sati, a posljedni oko 19:15. Promet Čakovečkom ulicom u Palovcu, te Glavnom ulicom do škole u Maloj Subotici od 18:45 pa do 19:30 sati (tj. do prolaska zadnjeg trkača), odvijat će se po posebnoj regulaciji. Ispred prvog trkača vozit će vatrogasno vozilo, a trka je završava kada iza posljednjeg trkača prođe obilježeno općinsko vozilo.

Još jednom vas molimo za razumijevanje i strpljenje, te vas molimo da tih pola sata vaša vozila ostavite parkirana u dvorištima. U slučaju neke izvanredne i hitne situacije biti će omogućen prolaz vozilima. Ujedno vas molimo, ukoliko ste u mogućnosti, da tijekom trke bodrite trkače kako bi se što ugodnije osjećali u našoj sredini. Kako se utrka boduje za kup sjeverozapadne Hrvatske, uz međimurske, očekuju se trkači i iz susjednih županija.           

S poštovanjem,

                                                                                   ORGANIZACIJSKI ODBOR