REPUBLIKA HRVATSKA
MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Povjerenstvo za ravnopravnost spolova
KLASA: 004-01/14-04/7
URBROJ: 2109/1-06-1/04-14-08
Čakovec, 12. 02. 2015.

Obavijest o humanitarnoj akciji za Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“ Čakovec

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije je na svojoj 11. sjednici raspravljalo o provedbi humanitarne akcije u cilju prikupljanja financijskih sredstava za rad Doma za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“ u Čakovcu.

Humanitarna akcija za prikupljanje novčanih sredstava za Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“ će se provesti u razdoblju od 14. 02. 2015. godine (Valentinovo) do 08. 03. 2015. godine (8. mart – Dan žena).

Molimo da se uključite u istu na način da zamolite vlasnike kozmetičkih i/ili frizerskih salona u koji odlazite ili čije vlasnike znate da se pridruže humanitarnoj akciji.

Ideja je da saloni izlože letak (koji šaljemo elektronskom poštom u privitku ovog dopisa) i kutijicu u koju će prikupljati novac. Vlasnik salona može odabrati način prikupljanja donacije za „Sigurnu kuću“, i to:
– da sve što naplati ili dio sredstava od naplaćene usluge donira za Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“ i/ili
– da korisnici usluga doniraju određena sredstva (sami odrede iznos po želji) za rad Doma za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“.

Saloni će naknadno biti obaviješteni na koji način će predati/uplatiti prikupljena sredstva.

Napominjemo da ukoliko niste u mogućnosti isprintati letak, isti možete podići u Međimurskoj županiji u Upravnom odjelu za poslove Skupštine i opće poslove, tj. kod Alana Resmana (kontakt: alan.resman@medjimurska-zupanija.hr; 040/374-254).

Na kraju Vas molimo da Povjerenstvo za ravnopravnost spolova obavijestite o kozmetičkom ili frizerskom salonu koji su uključeni u humanitarnu akciju, tj. koje ste uključile u humanitarnu akciju.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju!

S poštovanjem,
PREDSJEDNICA
Josipa Carović, dipl. oec., v.r.

LETAK