Nakon još jedne uspješne sezone za polaznike Nogometne škole Spartak sedmi mjesec je bio mjesec odmora od treninga i utakmica za sve igrače i trenere no ne i za članove uprave, koji su u tom periodu radili na nabavi kompleta  opreme. Svaka i mala nabava opreme je zahtjevna u svakom pogledu, a prvenstveno u financijskom  smislu pa smo za ovakvu veliku akciju bili potpomognuti novčanim sredstvima roditelja i sponzora.

Zahvaljujući roditeljima, sponzorima (Reciklažno dvorište Mišić iz Podbresta i Auto Đurkin iz Belice) i Nogometnoj školi Spartak, polaznici ove poznate i priznate nogometne škole nedavno su dobili kompletnu novu opremu. Svaki polaznik škole dobio je torbu,  svečanu  trenirku, radnu trenirku, šuškavac, dres, štucne, kapu i jaknu, a za nabavu opreme utrošeno je 40.000 kuna.

Valja istaknuti da su djeca svojim dosadašnjim radom i postignutim rezultatima sasvim opravdala ovo ulaganje, pa je za vjerovati da će uz još bolje uvjete rada  njihovi rezultati biti još  bolji. Svakako treba pohvaliti Limače koji su  bili prvaci II.HNL zapad, dok su Pioniri osvojili 4., a  Mlađi pioniri 6.mjesto u II.HNL zapad. Uz redovno prvenstvo  sve ekipe nastupile su i na raznim turnirima na kojima je osvojen velik broj  pehara i medalja.  Uz ove tri ekipe djeluje i ekipa Početnici koji također postižu zavidne rezultate u svojoj kategoriji. Uz treninge i utakmice radi se četri puta tjedno, a u zimskom razdoblju  u dvorani tri puta tjedno. Sve momčadi te njihovi treneri i rukovodstvo škole u pogonu su  11 mjeseci u godini. Povečani interes za upis u NŠ Spartak,  ne samo djece iz naše već i iz okolnih općina, posljedica su odličnog rada  trenera i rukovodstva škole.

U sezoni 2014/2015 Nogometna škola Spartak djeluje u četiri kategorije (Početnici,Limači,Ml.Pioniri i Pioniri) Na kraju spomenimo da škola vrši upise  novih polaznika godišta 2007./2008. a sve informacije mogu se dobiti na treninzima čiji raspored je napisan na web stranici NK Spartak.(www.nk-spartak.hr)

 

foto: Valentin Šipuš

tekst: N.Š.Spartak