Početnici su prvi stupili na teren i odigrali redovno kolo. Igralo se na igralištu u Čukovcu a protivnik je bila ekipa Međimurja iz Čakovca. Dobro odigrana utakmica iako rezultat ne ide tome u prilog. Poraz od 0-3 nije pravo mjerilo. Svoje šanse naši igrači nisu iskoristili a dok su protivnici naše poklone iskoristili. Ništa dramatično, slijede još utakmice u kojima se realizacija može popraviti jer sama igra je dobra pa se bodovi budu upisivali i na naš konto.

Spartak-Međimurje 0-3
SASTAV: Lastavec Luka, Vlah, Horvat Patrik,Švenda, Baksa, Bašek, Horvat Tin, Hertl, Lastavec Leon
Trener: Neven Kreslin

Nakon Početnika na istom terenu svoju utakmicu odigrali su Limači. Protivnik je bila ekipa Čukovca. Poveli su domaćini autogolom i tu su stali odnosno počeli smo igrati i od 12. do 23.minute postigli tri gola i preokrenuli rezultat u svoju korist. U drugom djelu po jedan gol sa svake strane za konačnih 2-4 za našu ekipu. Odlična utakmica sa naših igrača protivniku nije dala previše šanse. Bilo je još prilika za pogotke ali i četiri su bila dovoljna za nova tri boda i prvo mjesto na tablici. Strijelci za našu ekipu bili su Taradi, Hertl Vlah te jedan autogol domaćina.

Čukovec 77-Spartak 2-4
SASTAV: Kreslin, HorvatA., Baksa, Švenda, Drvenkar, Taradi, Jančec, Vrbanec, Vugrinec, Cirkvenčić, Vlah, Horvat P., Hertl, Gazdek.
Trener: Neven Kreslin

Lijepu priču ispričali su i Ml.Pioniri koji su bili gost Mladosti iz Palinovca. Slabo otvaranje i brza primljena dva gola za vodstvo domaćina od kojih je to doista bilo sve što su pokazali. Kada bi smo imali točnu statistiku posjed lopte bio je 90% prema10 % za naše igrače. Redale su se šanse pred domaćim golom jedna za drugom pa smo tako do kraja poluvremena preokrenuli na 3-2 za nas. U drugom djelu ista priča. Pet- šest izrazitih prilika koje nismo uspjeli realizirali te jedan promašeni penal govori o nadmoći naših igrača. Na kraju potvrda pobjede u zadnjoj minuti. Strahovalo se da nam se ne ponovi još jedna utakmica kao protiv Dubravčana kada smo isto tako bili nadmoćni ali gosti sa tri udarca nam odnose dva boda. Ovoga puta to se nije desilo i utakmicu smo sigorno priveli kraju te zasluženo upisali prva tri boda . Strijelci su bili Šoštarić dva, Hadeljan i Blažona Jakov jedan gol.

Mladost P.-Spartak 2-4
SASTAV: Horvat T., Glad, Toplek, Jančec, Vugrinec, Hadeljan, Đurkin, Horvat L., Šoštarić, Hrgović, Obadić, Blažona Josip., Blažona Jakov, Šegović.

Trener: Makar Stjepan

Pioniri su u nedjelju odigrali svoju utakmicu u Cirkovljanu sa ekipom Naprijeda. Rekli bismo na prvi pogled loša partija ali… Poraz od 3-0 izgleda bolno. Iako moramo priznati da su domaćini jedna vrlo dobra ekipa, naši su odolijevali do pet minuta pred kraj kada su pokleknuli pred napadima domaćina i primili dva brza gola. Imamo dojam da nam naši igrači ostaju dosta toga dužni jer ova ekipa nije loša već naprotiv. Valjda im je potrebno još više utakmica da se poslože sve kockice i da se prepuste i opuste u samoj igri koja je sa dosta grča i sa nekom zadrškom igrača kao da ne vjeruju u sebe. Na treneru je da uvjeri igrače u njihovu nespornu kvalitetu i da se igrači opuste i počnu prikazivati u samoj utakmici koliko su vrijedni. Imaju još puno utakmica za dokazivanje i samo upornim radom na treningu rezultati budu došli.

Naprijed-Spartak 3-0
SASTAV:Martan, CirkvenčićL., Švenda, Novosel, Kocijan, Pintarić, Jančec, Držanić, Kolarić, Krivak, Marčec, Fuler, Križaić, Toplek, Baksa, Cirkvenčić N.

Trener: Makar Stjepan

Za kraj smo ostavili najmlađe Početnike U-6 koji su svoj nastup imali u Varaždinu na stadionu Slobode. Njihovo prvenstvo igra se svaki sa svakim 12 minuta. Odigrali smo ukupno pet utakmica i zabilježili dvije pobjede, jedan remi i dva poraza,odlično za male polaznike jer im su to prve utakmice nakon napornih treninga. Vjerujemo i nadamo se da će i u slijedećim utakmicama dati sve od sebe kao što su dali ove nedjelje. Veliki broj roditelja koji su pratili igrače bio je poticaj za male igrače i nadamo se isto tako dobroj podršci već slijedeću nedjelju kada se kolo igra u Čakovcu na igralištu Sloge.

Spartak-Međimurje 0-1
Spartak-Sloga 2-1 (Leon Lastavec 2 gola)
Spartak-Polet Sv.Martin 2-1 (Gazdek, Leon lastavec)
Fotex-Spartak 1-1 (Leon Lastavec)
Prelog-Spartak 1-0
SASTAV:Lastavec Luka, Lastavec Leon, Janković, Bedić, Horvat D., Cirkvenčić, Lovrenčić, Baranašić, Rebernik, Horvat F., Kocijan, Juras, Gazdek.

Trener: Matija Pavleković