Međimurska županija i ove je akademske godine raspisala natječaj za dodjelu studentskih kredita za stanovnike Međimurske županije koji studiraju na dodiplomskim, diplomskim ili integriranim studijima u statusu redovnoga studenta na hrvatskim ili europskim javnim visokoškolskim ustanovama.

Studentima se isplaćuje po 1.000 kuna mjesečno, a ukupan iznos kredita ovisi o trajanju studija i godini na kojoj je kredit dodijeljen. Kredite mogu koristiti i građani koji nemaju status redovnoga studenta i to za troškove školarine koja se isplaćuje izravno na račun visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Ovi se krediti dodjeljuju i za poslijediplomske studije, a njihova visina ovisi o visini školarine, no ne može biti veća od 50.000,00 kuna za dodiplomske, diplomske i specijalističke studije te 75.000,00 kuna za doktorski studij.

Prijave na natječaj sa svom potrebnom dokumentacijom podnose se Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i šport Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, do 11. studenog 2019. godine. 

Sve potrebne informacije možete pronaći na sljedećem linku