Obavještavamo učenike OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica da nastava počinje u ponedjeljak, 5.9.2011. godine. Jutarnja smjena u Maloj Subotici počinje u 8.00 sati, popodnevna u 12.30 sati. Jutarnja smjena u PŠ Držimurec – Strelec počinje u 7.20, a popodnevna u 12.15 sati. Autobus vozi po istom redu vožnje kao i prošle godine (red vožnje nalazi se na vratim škole kao i na web stranici škole). Učenici od 1. do 4. razreda sa sobom neka ponesu sve udžbenike i radne bilježnice koji će im biti potrebni ove školske godine.

Učenici od 5. do 8. razreda imat će nastavku prema rasporedu koji se nalazi na vratima škole i na web stranici škole. Učenici sa sobom obavezno trebaju donijeti školske papuče, potrebne udžbenike i pribor prema rasporedu. U slučaju da po rasporedu taj dan imaju TZK, sa sobom moraju ponijeti i opremu (tenisice za dvoranu i športski dres).

Molimo učenike da se pridržavaju pravila kulturnog ponašanja, osobito tijekom vožnje školskim autobusom. Uspješnu školsku goodinu žele vam djelatnici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica.