Pod generalnim pokroviteljstvom grada Osijeka ove je godine održan 35. Međunarodni festival hrvatske tamburaške glazbe.Ove je godine na festivalu sudjelovalo petnaest tamburaških orkestara, četiri tamburaška zbora i četiri u revijalnom programu. Broj ovogodišnjih sudionika gotovo je identičan prošlogodišnjem, ali je nešto smanjen u obimu juniorskih i seniorskih sudionika  dok je povećan  broj dječjih orkestara, najmlađih tamburaša, još neopterećenih recesijskim udarima. S obzirom na broj ovogodišnjih sudionika ne može se ne primijetiti da tamburaši ne posustaju i da ima još uvijek dovoljno onih koji su u službi mladih koji bezbrižno „ruše“ note i s velikim žarom prebiru po žicama tambura, osvajajući tako srca i duše onih koji ih sa zadovoljstvom i oduševljenjem slušaju, uživajući u njihovim majstorijama.  

Među tim majstorima na tamburama i ove se godine, po treći put, predstavio i Tamburaški zbor KUU „Zvon“ župne zajednice Mala Subotica. Pod dirigentskim štapom Valentina Škvorca ove je godine sviralo šesnaest tamburaša iz Male Subotice.  Predstavili su se zanimljivim repertoarom tamburaških skladbi: 1.Marijan Sivoš – PRI MURI, 2.Siniša Leopold- VRTULJAK, 3.Siniša Leopold- TKO JOJ LJUBI UPLAKANO LICE,
Stihovi:Drago Britvić, Vokalna izvedba: Tino Jelenić, 4.Davor Bobić: TAMBURAŠKI OSTINATI (praizvedba). Tamburaši su se za ovaj festival dugo i ozbiljno pripremali i dali su sve od sebe. To je uočilo i ovogodišnje povjerenstvo u sastavu: JOSIP MAGDIć, DRAGUTIN STIVANIčEVIć, MARTINA KOPRI, DRAŽEN VARGA I STJEPAN FORTUNA  te je njihov ovogodišnji nastup nagradilo ZLATNOM PLAKETOM TAMBURA PAJE KOLARIćA.  Povjerenstvo za praizvedbe također je nagradilo praizvedbu TAMBURAŠKI OSTINATI- koju potpisuje DAVOR BOBIć, brončanom plaketom. Tamburaši „Zvona“ tako su se  sa ovogodišnjeg 35. Festivala HTG U Osijeku vratili sa dvije plakete. Uz plakete koje su zasluženo osvojili svakako da im puno znače i riječi svih članova povjerenstva koji su na  proglašenju rezultata u Našicama isticali da su upravo „Zvonovci“ pokazali nevjerojatan napredak u odnosu na prošlu godinu. Sve je ovo još jedan  veliki poticaj za daljnji rad.  Na kraju treba spomenuti još nešto, vrlo bitno, što može poslužiti i ostalim mladima i njihovim roditeljima.  Tamburaški zbor KUU“Zvon“ sastavljen je od mladih, ali vrsnih svirača, od osnovne škole do fakulteta, koji su to postali svojim marom, trudom i vježbanjem. Uz svoje školske i druge obaveze, gotovo svakodnevno, izdvajaju svoje slobodno vrijeme družeći se, uživajući i opuštajući  se u muziciranju na tamburama i drugim tradicijskim glazbalima. U ovo teško  vrijeme kada su  ostali mladi njihove dobi, nažalost, izloženi  svakakvim porocima „ZVONOVCI“ SU PONOSNI čUVARI tradicije svoje Male Subotice, Međimurja i cijele Lijepe naše.