Potaknut osvojenim drugim mjestom na nedavno održanom 10. hrvatskom festivalu žena u Kninu, kao i višegodišnjim dobrim radom i postignutim rezultatima na raznim natjecanjima, Vladimir Domjanić, načelnik općine Mala Subotica, priredio je prijem za članice Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ Mala Subotica.

Zahvaljujući im na svemu što su do sada učinile na promociji Male Subotice širom Međimurja i Hrvatske, načelnik je istaknuo da je USR “Sport za sve“ Mala Subotica najbolji primjer svima ostalima u općini kako se radi i predstavlja
vlastita sredina bez obzira da li se sudjeluje na mjesnom, općinskom, županijskom ili pak republičkom natjecanju ili smotri.

Na upriličenom prijemu i riječima pohvale i podrške, zahvalila se Ljiljana Šipuš, predsjednica udruge, posebno istaknuvši potporu i razumijevanje općinskih i mjesnih struktura prilikom provedbe pojedinih projekata. Rezultati našega rada dokaz su da se s puno volje, rada i odricanja, a uz skromna financijska sredstva može učiniti jako mnogo, istaknula je Ljiljana Šipuš.

Vladimir Domjanić rekreativke je iznenadio crvenim ružama, obećavši daljnju suradnju i financijsku potporu pri realizaciji njihovih programa.

Tekst i foto: Valentin Šipuš

GALERIJA SLIKA