Potaknut osvojenim prvim mjestom na nedavno održanom juniorskom prvenstvu Hrvatske u stilu složeni luk, kao i višegodišnjim dobrim radom i postignutim vrhunskim rezultatima na raznim natjecanjima, Valentino Škvorc, načelnik općine Mala Subotica, priredio je prijem za ŠTEFANA GRANATIRA iz Palovca.

Nakon prošlogodišnjih vrhunskih rezultata i osvojenog prvog mjesta na prvenstvu Hrvatske, Štefan je istim intenzitetom nastavio i ove godine.

Sredinom veljače Streličarski klub Grebengradski streličari iz Novog Marofa bili su domaćini za 200 streličara iz čitave Hrvatske. U sportskoj dvorani u Ljubeščici streličari su dva dana pucali kvalifikacije i finalne borbe da bi dobili nove državne prvake. U složenom luku među juniorima odlično je pucao Štefan Granatir i u kvalifikacijama zauzeo prvo mjesto. U finalnim borbama je Štefan isto bio odličan, a u finalu za zlato u zadnjoj seriji je sa savršeno otpucane tri strijele preokrenuo rezultat i tako Štefan Granatir osvaja naslov juniorskog Prvaka Hrvatske.

Valja još istaknuti da je Štefan 2017. godine na turniru u Maloj Subotici uspio pogoditi strijelu u  strijelu – popularni ‘Robin Hood pogodak’. Ovo je bio 100% pogodak u sredinu strijele jer je strijela ostala unutar pogođene strijele, a da sve bude savršeno, i prva strijela bila je u samom centru mete – izuzetan pogodak  koji se na turnirima rijetko viđa.

Općina Mala Subotica čestita Štefanu na vrhunskim rezultatima te mu želi još bolje rezultate u budućnosti!