Nakon dvije godine stanke u Štefancu je 18.09.2021. godine održan 25. Međimurski festival sportske rekreacije žena na kojem je sudjelovalo 17 ekipa iz cijelog Međimurja. Festival je također uvršten u program obilježavanja Europskog tjedna kretanja, kao i Međimurja kao Europske regije sporta za 2022. godinu. članovi Udruge “Sport za sve” osvojili su prvo mjesto te su se plasirali na Državno natjecanje koje će se održati sljedeće godine

Natjecanje se odvijalo u šest disciplina koje su primjerene svim razinama fizičke spreme – pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš, tunel, gađanje kolutovima i vođenje lopte nogom.

Nakon osvojenog 1. mjesta na 25. Međimurskim festivalu sportske rekreacije žena u Štefancu, Udruga “Sport za sve” na 1. Hrvatskim tradicionalnim igrama predstavljali su Međimursku županiju, te osvojili 3.mjesto sveukupno i 3.mjesto u potezanju užeta.

Načelnik općine Mala Subotica, Valentino Škvorc, čestitao im je na izuzetnom uspjehu i napomenuo da im je to najbolji mogući poklon za proslavu 25 godina postojanja Udruge te da se nada i daljnjoj uspješnoj suradnji s Općinom koja se nastavlja već sada u subotu na Jesenskom Sajmu humanitarnog karaktera u Maloj Subotici, gdje članice Udruge pripremaju langoše.