Natjecanjem u kategorijama U-10 (subota) i U-12(nedjelja), završio je četverodnevni turnir mlađih kategorija koji je organizirala NŠ “Spartak“ iz Male Subotice. Turnir se odigravao kroz dva vikenda, a završio je ove nedjelje natjecanjem u kategoriji U-12. Dan ranije, u subotu, snage su odmjerili igrači u kategoriji U-10. Nakon podosta utakmica i dobrog nogometa, pehar za najbolju ekipu odnijela je ekipa NŠ “Sloga“ Čakovec. Drugo je mjesto pripalo NK “Rudar“ iz Murskog Središća dok je treće mjesto osvojila domaća ekipa, NŠ “Spartak“. U toj smo kategoriji imali i dva najbolja strijelca, Aleksandra Mihova(Spartak) te Jakova Marđetka(Sloga), koji su postigli po četiri gola. U konkurenciji za najboljeg vratara također smo imali dvostrukog pobjednika, Isabellu Branović(Sloga) te Nika Kodbu(Rudar).

Završnog dana turnira, u nedjelju, na terenu su se sučelili igrači kategorije U-12, u kojem su nagrade za najbolje očekivano osvojili igrači NŠ “Međimurje“ Čakovec, koji su odnijeli pehare i ekipno i pojedinačno. U natjecanju ekipa, NŠ “Međimurje“ je uvjerljivo osvojila prvo mjesto, ispred NŠ “Zelenko“(Novakovec) te ŠN “Sveti Martin“. Iz njihovih je redova i najbolji strijelac, Patrik Kirić te najbolji golman, Edvin Bratuša. Domaća ekipa završila je na 4. mjestu. Sve utakmice u ova dva dana sudili su vrlo dobro suci Željko Hajdarović i Jasmin Lozić.

Nakon onog što smo vidjeli ovih u ova dva vikenda turnira u Maloj Subotici, možemo biti zadovoljni kvalitetom koju sam prikazali najmlađi nogometaši, sportskim duhom i kvalitetnom organizacijom. Što se organizacije tiče, NŠ “Spartak“ se i ovim putem zahvaljuje sponzorima turnira: načelniku Općine Mala Subotica Vladimiru Domjaniću(koji je i uručio priznanja najboljima), Općini Mala Subotica, “Auto Đurkinu“ Belica, “Mesnicama Mihalić“ Nedelišće, “Tegri“ Čakovec, Samoposluzi “Pojek“ Mala Subotica, zahvaljuje se i svim roditeljima polaznika NŠ “Spartak“ na nesebičnoj pomoći u organizaciji, te svim ekipama koje su svojim dolaskom pridonijele kvaliteti turnira.