Nogometna škola „Spartak“ je, tradicionalno u lipnju, domaćin i organizator turnira mlađih kategorija. U dva vikenda mjeseca lipnja održati će se turnir u četiri uzrasne kategorije. Minule se nedjelje turnir odigrao u kategorijama U-7 i U-8. Po lijepom vremenu turnir je privukao i lijep broj gledatelja, koji su došli podržati najmlađe nogometaše.  U dvije kategorije prijavilo se 8 ekipa, po četiri u svakoj.

Nakon svih odigranih utakmica najboljima su se pokazale ekipe NŠ „Varaždin“  u kategoriji U-8 te NŠ „Prelog“ u kategoriji U-7. U kategoriji U-8 najboljim je vratarem proglašen Martin Vindiš(Varaždin) a strijelac Silvio Pigac(Prelog), dok je u kategoriji U-7 najbolji vratar Gregori Jagić(Varaždin), a strijelac Saša Kočet(Prelog).

NŠ „Spartak“ zahvaljuje se svim ekipama na dolasku, trenerima i roditeljima djece. Isto tako zahvaljuje se g.Dragutinu Braniloviću, predsjedniku Mjesnog odbora Mala Subotica, koji je uručio nagrade najboljima te sponzorima: Općini Mala Subotica, Auto Đurkinu Belica i Samoposluzi Pojek Mala Subotica. Natjecanjem za najmlađe otvara se turnir, koji će se nastaviti u subotu 21.lipnja za kategoriju U-10 te u nedjelju, 22.lipnja za kategoriju U-12.

Više o Nogometnoj školi SPARTAK