Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika organizira konferenciju mladih poljoprivrednika uz potporu Agencije za mobilnost i programe EU kroz program „Mladi na djelu“.
 
Konferencija mladih poljoprivrednika Hrvatske održat će se u motelu KTC u Križevcima od 26. do 28. travnja 2013. godine. Tema konferencije su mogućnosti koje se otvaraju mladim poljoprivrednicima nakon pristupanja Republike Hrvatske Europskoj Uniji. Tijekom trodnevne konferencije mladim poljoprivrednicima iz cijele Hrvatske obratiti će se niz stručnjaka. Konferencija je interaktivnog karaktera te će sudionici imati priliku dobiti odgovore na svoja pitanja, družiti se te razmjenjivati iskustva s ekspertima, ali i sa svojim kolegama iz cijele Hrvatske.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i kontaktirate mlade poljoprivrednike iz vlastitog registra te im uputite naš poziv da sudjeluju u ovom događaju. Ciljana skupina su mlađi poljoprivrednici do 35 godina starosti, a uža ciljana skupina je mlađa populacija poljoprivrednika do 22 godine koji tek trebaju preuzeti obiteljska gospodarstva i kojima ova konferencija može biti vrijedna prilika za stjecanje dodatnog znanja koje mogu primjeniti u vlastitom poslovanju te pravovremeno reagirati na nove izazove poslovanja.

Potporu ovom projektu je dao i glavni tajnik Hrvatske poljoprivredne komore gosp. Damjan Bogdanović.
 
S poštovanjem,
Barbara Barbir Batinović
Voditelj projekta