U nedjelju, 16. rujna karatisti iz Male Subotice nastupili su na ligi Sjeverozapadne Hrvatske u Nedelišću. Natjecanje je bilo regionalnog karaktera gdje su ponovno dokazali da se na njih itekako mora računati. Osvojili su 15 odličja od kojih je 8 zlatnih, 3 srebra i 4 bronce.

Najodlikovaniji natjecatelj je Dominik Murković koji je nastupio u čak tri kategorije učenika i mlađih učenika te bez ijednog poraza ponio kući tri zlata. Uspješni su bili i Maria Murković, zlato u kategoriji učenica i bronca u mlađim kadetkinjama, Antonija Ružić, zlato u mlađim učenicama i bronca u učenicama te Mihael Sirc, zlato u kategoriji mlađi učenika i bronca kod učenika.

Zlato su također osvojile Klara Kobetić pomevši konkurenciju u kadetkinjama iMarta Novak u teškoj kategoriji mlađih učenica gdje je srebro osvojila Klara Juras. Srebro su još osvojili Tin Hrgović u mlađim kadetima i Nika Žerjav kod mladih učenica. Broncu je kući ponio kadet Filip Novak.

David Kolarić i Sara Novak su također sudjelovali u borbama. Ovo je bilo prvo regionalno natjecanje sezone koje su završili s odličnim rezultatima zahvaljujući požrtvovnom radu natjecatelja i trenera. Zahvale idu i svim roditeljima koji svesrdno pomažu u radu kluba te budno prate napredovanje svih karatista.