Protekle subote, 8. ožujka, održano je Prvenstvo Hrvatske za učenike i učenice (10 i 11 godina). Nastupilo je 5 naših natjecatelja i osvojilo 4 medalje.
U kategoriji učenica do 32 kilograma nastupile su: Antonia Ružić (4 pobjede i zlatna medalja), Sara Novak (3 pobjede, 1 poraz i brončana medalja), Nika Žerjav ( 1 pobjeda i 1 poraz).
Domink Murković je u kategoriji učenika do 30 kilograma slavio u 5 borbi i uzeo zlatnu medalju.
Mihael Sirc je u učenicima do 46 kilograma slavio u 3 borbe i s 1 porazom zaslužio brončanu medalju.
Svi naši natjecatelji su se odlično borili i zaslužili svaku pobjedu koju su postigli. Ovim medaljama opet smo među najboljim Hrvatskim klubovima u kategoriji učenika-ca (prošle godine smo bili 3.), za točno rangiranje trebamo pričekati izlazak službenog biltena.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje i mlađe kadete

Drugi dan natjecanja, 9. ožujka, u Nedelišću donio nam je još jedan rezultat. Maria Murković je našem klubu donijela zlato u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma, do medalje je došla u 4 borbe. Na natjecanju je sudjelovao i Hugo Jurčec u kategoriji do 45 kilograma mlađih kadeta.
Natjecatelje su vodili trener Tomislav Magdalenić i pomoćni trener Filip Novak.
Ove uspjehe ne možemo zamisliti bez podrške naših roditelja, predsjednika i svih koji su na bilo koji način pomagali naš klub. Veliko Hvala!