Karatisti iz Male Subotice su opet harali borilištima u Nedelišću te su za nagradu ponjeli kući brojne medalje i titulu viceprvaka tj. drugog najuspješnijeg kluba natjcanja. Pošto karate pravila omogućuju borcima da se bore u svojoj težinsko-dobnoj kategoriji kao i u dobnoj kategoriji iznad svoje mi smo tu mogućnost iskoristili najbolje što smo mogli.

Nikola Jankaš i Maria Murković su u po dvije dobne kategorije uzeli dva zlata. Nikola u kategoriji Kadeta do 52 kilogama i Juniorima do 55, a Maria u učenicama iznad 40 i mlađim kadetkinjama do 45 kilogama. Za nijansu slabije rezultate postigli su Antonia Ružić, zlato u mlađim učenicama do 28 kilogama i bronca u učenicama do 32, Mihael Sirc, zlato u mlađim učenicima iznad 28 kilograma i broncu u učenicima do 38, Dominik Murković, zlato u mlađim učenicima do 28 kilogama i broncu u učenicima do 30.

Tin Hrgović je u mlađim kadetima do 45 kilograma uzeo srebro, a broncu su osvojili Filip Novak u kadetima do 57 kilograma, Marin Fabijanić u mlađim učenicima do 28 kilograma i Nika Žerjav u mlađim učenicama do 28 kilograma. Te vrijedne medalje donijele su nam laskavu titulu i pokazale još jednom izuzetno zalaganje kojim se naši karatisti na treninzima pripremaju za svako natjecanje. Hvala svim roditeljima, predsjedniku kluba te Općini Mala Subotica na podršci bez koje ne bismo mogli ostvarivati takve rezultate.