U nedjelju 12. siječnja je u Ivancu održano godišnje prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u karateu. Na prvenstvu je nasupilo 10 natjecatelja iz našeg kluba i svi su kući donijeli vrijedne medalje.

Zlata su u svojim kategorijama osvojili: Filip Novak u kategoriji do 57 kilograma kadeta (vrijedan rezultat u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Lisabonu), Nika Žerjav je pomela protivnice u kategoriji mlađih učenica do 32 kilograma, Sara Novak je isto učinila u kategoriji učenica do 32 kilograma, Dominik Murković je slavio u učenicima do 30 kilograma i Mihael Sirc u učenicima do 46 kilograma. Srebra su osvojili: Maria Murković u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma, Nikola Jankaš u juniorima do 55 kilograma i Hugo Jurčec u učenicima do 46 kilograma. Bronce su osvojili: Nino Blagus u kategoriji učenika do 30 kilograma i Matija Meglić u učenicima do 42 kilograma.

“Ovo natjecanje nam je jako bitno u sklopu priprema za državno prvenstvo za učenike i mlađe kadete koje će se održati 8. i 9. ožujka u Nedelišću.” – naglašavaju u klubu.