Osvojene su vrijedne medalje na najjačem natjecanju sezone u Samoboru na kojem je nastupilo 1428 sportaša iz 19 zemalja i to: Mađarske, Slovačke, Bugarske, Srbije, Italije, BiH, Makedonije, Slovenije, Izraela, Njemačke, Belgije, Danske, češke, Slovačke, Austrije, Ukrajine, Albanije, Grčke i Hrvatske. Nastupili smo s 4 natjecatelja.

Maria Murković je slavila u 3 borbe, svladala Ukrajinku u 1. kolu, Rječanku u 2. i u finalu Talijanku i osvojila zlato.

Antonia Ružić je u 4 borbe svladala redom natjecateljice iz Ukrajine, Đurđevca, Virovitice te je u finalu odradila 0-0 s drugom Ukrajinkom, ali izgubila odlukom sudaca te osvojila srebro.

Mihael Sirc je svoju medalju u 3 borbe osvojio protiv natjecatelja iz hrvatskih klubova te u repasažu pobijedio odlukom sudaca nakon rezultata 0-0 te osvojio broncu.

Dominik Murković je u izuzetno brojnoj i kvalitetnoj kategoriji (riječi sudaca) u 5 borbi (3pobjede i 2 poraza) izgubio borbu za broncu te je službeno i zasluženo 5.

Za naših četiri natjecatelja koja su nastupila na drugom danu natjecanja ovo je jedan od najvećih uspjeha do sada. Naravno, bez podrške roditelja i navijača ti uspjesi ne bi bili mogući.