U Nedelišću je 17. ožujka održan već tradicionalni CRO CUP u organizaciji Karate kluba Nedelišće na kojem su nastupili i naši natjecatelji. Veliki uspjeh je postigao Karlo Mihoković svojim dvostrukim zlatom u mlađim učenicima -28 kilograma i učenicima -30 kilograma, nakon što je u sedam borbi doslovno deklasirao protivnike i ostavljao ih u čudu.

Polufinalnu borbu učenika je priveo kraju u 14 sekundi sa bodovnom razlikom 10:0 što se jako rijetko događa. Odmah do Karla je Antonija Ružić koja je svojim borbama dokazala da može puno postići u karateu osvojivši zlato u mlađim učenicama -28 kilograma i srebrom u učenicama -27 kilograma. Moramo spomenuti velike napore koje je podnosio Mihael Sirc, naš osvajač zlata iz Virovitice i Ivanić-Grada, koji se istovremeno borio na dva borilišta i u 15 minuta naredao 7 borbi što i za iskusnog natjecatelja predstavlja veliki zalogaj.

Mihael je do zlatne medalje u mlađim učenicima došao bez problema dok je u učenicima -38 kilograma zbog vidljive iscrpljenosti bio 5. u ukupnom poretku. Sebastian Ivan Godina je u kategoriji juniora -55 također blistao i osvojio zlato. Dominik Murković je s tri pobjede u mlađim učenicima -28 kilograma došao u finale, gdje ga je čekao prije spomenuti Karlo pa je osvojio srebro, ali možemo s ponosom reći da su naši dečki pomeli svu konkurenciju. Maria Murković je nakon kraćeg zagrijavanja u kategoriji učenica u drugoj kategoriji mlađih kadetkinja -45 kilograma dobrim borbama osvojila srebro. Naš veteran po medaljama Filip Novak ni s ovog natjecanja nije došao praznih ruku, osvojio je broncu u kategoriji kadeta -57 kilograma.

Na natjecanju su još nastupili te dobrim borbama pokazali što znaju Marin Fabijanić koji je u preglasavanju nakon neriješenog meča sa 3:2 izgubio borbu za broncu te Ruben Prstec koji je samo jednim bodom razlike izgubio borbu. Karatisti Male Subotice su i s ovog natjecanja otišli s vrijednim medaljama uz podršku brojnih roditelja koji su ih bodrili na domaćem terenu. Svima se zahvaljujemo i očekujemo takve borbe i drugi vikend na državnom prvenstvu u Sukošanu kod Zadra.