U sklopu obilježavanja Dana općine Male Subotica, lovačko društvo „Prepelica“ Mala Subotica održalo je na civilnom strelištu u Palovcu jubilarni 5. Kup Općine Mala Subotica, disciplina trap.

Natjecanje se održalo u utorak 25.6.2019. godine na sam Dan državnosti. Uz pozdravne riječi predsjednika L.D. Prepelica Mala Subotica Franje Bukala, natjecanje je otvorio načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

Od strane Općine otvorenju su prisustvovali još i vijećnik Dragutin Srnec i zamjenik načelnika Općine Mala Subotica Mladen Lacković. Poslije uvodnog dijela, 12 ekipa pristupilo je natjecanju koje je trajalo do poslijepodnevnih sati.

Gađalo se u dvije serije na 15 letećih meta. Šest prvo plasiranih strijelaca ušlo je u finalnu seriju u pojedinačnoj konkurenciji. Zbrojivši rezultate, dobiveni su pobjednici u ekipnom i pojedinačnom dijelu. Prvo ime natjecanja bio je strijelac Islami Dašmir iz Čakovca koji je nastupao u ekipi Draškovca II.

Prvo mjesto u ekipnom dijelu osvojili su strijelci ekipe L.D. Fazan Draškovec II (Vlado Slaviček, Islami Dašmir i Stjepan Leskovar – pogođene 82 mete), drugo mjesto pripalo je mješovitoj ekipi iz triju županija (Robert KolarićVlado Šimenc i Miroslav Lacković – pogođeno 77 meta), na trećem mjestu završili su predstavnici ekipe L.D. Fazan Draškovec I (Darko MatjačićIvan Balent i Zdravko Varga – pogođeno 76 meta). Pobjedničkoj ekipi osim pehara za prvo mjesto pripao je i prijelazni pehar.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Islami Dašmir, drugi je bio Darko Matjačić, a treće mjesto pripalo je Deanu Horvatu.

Posebna pohvala ide organizacijsko-izvedbenoj ekipi lovačkog društva Prepelica Mala Subotica koji su besprijekorno sproveli natjecanje, a gostima i natjecateljima pružili kvalitetnu okrepu.