Općina Mala Subotica, kao davatelj financijskih sredstava, poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, tehničke kulture, socijalne skrbi i zdravstva, odgoja i obrazovanja, turizma, zaštite potrošača, zaštite okoliša i prirode, razvoja i demokratizacije društva, razvoja mjesne samouprave i ostalim područjima društvenih djelatnosti na području Općine Mala Subotica, da se prijave na javni poziv za pružanje financijske podrške projektima koji doprinose zadovoljenju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Općine Mala Subotica za 2020. godinu.

Na ovaj natječaj se ne mogu javiti sportske udruge, već će za njih poseban natječaj objaviti Zajednica sportskih udruga Općine Mala Subotica.

Javni poziv otvoren je od 5. svibnja do 5. lipnja 2020. godine.

Tekst Javnog poziva, upute za prijavitelje i pripadajući obrasci dostupni su u niže priloženim dokumentima.

PITANJA I ODGOVORI:

P: Poštovani, molim Vas odgovor na pitanje može li udruga kojoj nije sjedište u Općini Mala Subotica, ali aktivnosti projekta kojeg prijavljuje se provode na području Općine prijaviti taj projekt na Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga čije aktivnosti doprinose zadovoljenju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Općine Mala Subotica za 2020. godinu. Ili je Javni poziv namjenjen isključivo udrugama koje su registrirane na području Općine Mala Subotica? Pročitala sam Upute za prijavitelje ali isto nije jasno naznačeno. Hvala unaprijed na odgovoru. Lijepi pozdrav

O: Poštovana, sjedište udruge na području Općine Mala Subotica nije uvjet za prijavu na Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga čije aktivnosti doprinose zadovoljenju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Općine Mala Subotica za 2020. godinu.