Ekipe limača i početnika proslavile su Praznik rada sudjelujući na turniru u Svetom Martinu na Muri. Domaći "Polet" organizirao je turnir u tri kategorije:U-8, U-10 i U-12. Nastupili smo sa početnicima (U-8) i limačima (U-10). I nakon cjelodnevnog odigravanja po izuzetno teškim vremenskim uvjetima, po visokim vrućinama, ispunjeni ponosom i srećom možemo izvijestiti o rezultatima koje su naša djeca polučila.

Početnici su osvojili 1. mjesto, dok su njihovi nešto stariji kolege bili 3. Uspjeh je time veći što je ekipi limača iz (ne)opravdanih razloga nedostajalo pola ekipe te su svi igrači koji su igrali za U-8 paralelno nastupali i u U-10 konkurenciji što je u stvarnosti izgledalo tako da su doslovce prelazili s terena za U-8 utakmice na teren za U-10 utakmice i obrnuto. Po takvom sparnom vremenu naši su klinci odigrali nevjerojatnih 8 utakmica zaredom u obje kategorije, tj. 160 minuta, gotovo tri sata bez prestanka i prave pauze!

Pauze su im bile između utakmica po par minuta, tek za kratko osvježenje (koliko ga je moglo biti) i okrijepu. I u takvom tempu, od 8 utakmica izgubili su samo jednu utakmicu, i to u kategoriji U-10 od "Mladosti" iz Preloga u polufinalu 2-1. U svim su utakmicama pokazali nevjerojatnu borbenost, moral i kvalitetu igre. Dokazali su svoj ogroman potencijal i potvrdili da odlični rezultati u prvenstvu i najviša postolja na dvoranskim turnirima nisu puka slučajnost ili sreća te da su spremni za velike rezultate i u budućnosti.

I kad se uzmu u obzir sve nepogode koje su ih pratile na ovom turniru i nadljudski napori koji su uložili da bi postigli takav predivan rezultat, stvarno im treba odati priznanje, "skinuti im kapu do poda" i zahvaliti im za predivne trenutke koje pružaju treneru, roditeljima ,svima u klubu i navijačima te što na takav način pronose ime kluba.

Pod vodstvom trenera Podgorelca nastupili su:
1. Martan Jan
2. Obadić Nikola
3. Horvat Toni
4. Vlašić Petar
5. Horvat Leonard
6. Križaić Franjo
7. Hrgović Eli
8. Lukman Karlo
9. Šoštarić Patrik
10. Dominić Ivan
12. Mendelski Matija
13. Slaviček Fran
14. Pintar Matija
15. Gašparić Ivan